Nu har bilen fået vinterdæk med fælge, og vi cruiser rundt i sneen

Bilens nye vinterdæk med fælge giver et godt og solidt vejgreb, så vi kører rundt og cruiser i det skånske snelandskab, mens vi hører høj musik på anlægget.

I går var vi lige ved at køre en elg ned, og det dumme dyr stod bare og spejlede sig i bilens vinterdæk med fælge. Godt nok advarer skiltene om, at der kan være elge på vejene, men det er sgu alligevel rimelig ufedt, når man støder ind i en.

Meget tid er gået med at køre rundt og se landskabet. Men det sviner helt vildt, og jeg er lidt ømfindtlig over mine nye vinterdæk med fælge, som jeg sørger for at vaske og pudse hver aften, inden jeg går i seng. De skal helst være skinnende blanke næste morgen, ellers er det ikke rigtigt.

Så hjælper det heldigvis, at de andre sagtens kan forstå mine bekymringer, og de giver gerne en hånd med, hvis jeg har brug for det. De synes bestemt også, at nye vinterdæk med fælge skal passes, pudses og plejes efter alle kunstens regler, så når vi ikke er ude at køre, hygger vi os med at pleje bilen. Her plejer vi også at drikke en øl eller to, mens vi er i gang med bilen.

I morgen er det planen, at vi skal tage et smut op til Dalarna, og selv om det selvfølgelig er en herrelang tur, går det garanteret hurtigt, for jeg har jo de dejligste vinterdæk med fælge på bilen. Vi kører derop lige efter morgenmaden, og så skal vi ellers ud at gå rundt i bjergene og se på dyr. Måske tager vi også riflerne med, så der måske kan blive nedlagt noget kød til bålet i hytten. Vi har ikke taget meget mad med, da vi gerne vil gøre det hele enkelt.

Én kommentar


  1. Det lyder som en skæg tur, I gutter har sammen. Sverige er et skønt sted at køre rundt. Min mand og jeg er altid de første på vejen til at montere vinterdæk med fælge på bilen, så vi ikke bliver overraskede, hvis vejret skifter. Men vi kan også godt finde på at tage en tur til Sverige, når lysten melder sig. Vi har for eksempel været i Småland. Har I planer om at køre derop? Det kan anbefales, og der kan man også gå på jagt.

Der er lukket for at kunne kommentere.