Valg af hundefoder?

Det kan være svært at finde ud af, hvilket hundefoder du skal købe til din hund. Der findes et stort udvalg af foder, som er skræddersyet til hundens forskellige livsstadier, energiniveau m.m. Vi vil her kigge på Olivers hundefoder, som er en foderserie i høj kvalitet og med ernæring i topklasse.

Hvilket foder skal du vælge?

Olivers hundefoder findes som en kornfri serie samt en classic serie, der indeholder sunde og oprindelige kornsorter, der udgør en minimal risiko for allergi. Alle deres produkter er afbalanceret fuldfoder i høj kvalitet, og er velegnet til både sunde og raske hunde samt hunde, der ikke kan tåle gluten eller korn.

Foder til hvalpe og unghunde

Til hvalpe og unghunde fås serien START til hunde med en voksenvægt på op til 15 kg og LARGE BREED START til hunde med voksenvægt over 25 kg. Olivers hundefoder til hunde i vækst er sammensat til at give hunden en sund og harmonisk vækst, og indeholder et højt indhold af kylling og afbalancerede mængder af calcium og fosfor.

Foder til voksne hunde

Olivers hundefoder til voksne hunde er baseret på kylling, lam og fisk. Voksne hunde kan have forskellige behov, og derfor kan du også få WEIGHT CONTROL, som er et ”light” foder til hunde med tendens til overvægt samt ACTIVE, som er et foder til hunde med behov for øget energiindtag.

Alle varianter af Olivers hundefoder indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for samt flere næringsstoffer, som Olivers mener, gavner din sundhed.

Til voksne hunde kan du få følgende varianter:

  • Adult Chicken (Grain Free og Classic)
  • Adult Fish (Grain Free)
  • Active (Grain Free)
  • Adult Lamb (Grain Free og Classic)
  • Weight Control (Grain Free og Classic)

 

Olivers hundefoder til seniorhunde

Olivers tilbyder 2 varianter til seniorhunde. Det skal bemærkes, at hvis din hund lider af kronisk sygdom eller nedsat organfunktion, bør du følge dyrlægens vejledning.

Senior Grain Free er til den aktive og ældre hund. Det indeholder næringsstoffer som medvirker til at opretholde den ældre hunds muskelmasse.

Weight Control er afbalanceret foder til ældre hunde, som er mindre aktive og med tendens til at tage på. Også ideelt til hunde, som har svært ved at opnå mæthedsfornemmelse, da hunden kan spise større måltider af dette foder end almindelig fuldfoder.

Læs mere om Olivers hundefoder her og køb foder til din hund online hos Dyrelageret.