Trænger jeres lejlighedskompleks til ny dørtelefon

Bor du i lejlighedskompleks med manglende eller gammel dørtelefon? En dørtelefon er et praktisk redskab, der giver dig en ekstra sikkerhed i hjemmet eller på kontoret. Især lejlighedskomplekser eller ældreboliger kan have et fordel af et dørtelefonsystem til at kontrollere, hvem der får adgang til boligerne. Tricktyveri og hjemmerøveri er desværre blevet mere og mere udbredt, men med en dørtelefon er det nemmere at beskytte sig selv og sit hjem mod uønskede gæster.

Større sikkerhed med nye dørtelefoner

I takt med at antallet af hjemmerøverier er steget, har der samtidig, de seneste par år, være en stor udvikling inden for dørtelefoner. Det har blandt andet gjort teknologien bedre, i form af f.eks. dørtelefoner med indbygget videokamera i, så man kan se, hvem der ringer på døren. Udviklingen har samtidig gjort priserne mere fordelagtigt, end hvad de var før.

Hvis I endnu intet dørtelefonanlæg har i jeres lejlighedskompleks, er det derfor en god idé at få det nu.

Neden for er en liste over fordele ved at have et dørtelefonanlæg i lejlighedskomplekser:

  • Overblik og kontrol over, hvem der får adgang til lejlighedskomplekser
  • Forhøjet sikkerhed og tryghed ved at holde uvedkommende ude
  • Ny smart teknologi, der blandt andet kan gøre det muligt for beboerne at se, hvem der ringer på

Mange låsesmede forhandler og er specialiseret i at installere dørtelefoner. Herudover vil I kunne få gode råd til, hvordan i sikre lejlighedskompleks yderligere mod uønskede gæster. Som resultat af dørtelefonens udvikling, kan de i dag også kombineres med adgangskontrol, automatiske dørlukkere, parkeringsanlæg og smartphonestyring, der alle bidrager til sikkerheden.

Få en samarbejdsaftale for boligforeninger

KeyPartner er én af disse låsesmed, der er specialiseret i at installere dørtelefoner, og ved hvad de snakker om. Herudover er de dygtige til at lytte til lige netop jeres behov og rådgive ud fra det.

KeyPartner laver samarbejdsaftaler med alle slags boligforeninger, der involverer rådgivning inden for sikring af boligkomplekserne, samt vedligeholdelse af låsesystemer og dørlukkere såvel som dørtelefoner.

Hvis i Har besluttet jer for, at det er på tide at få nyt telefonanlæg, kan i læse mere om en samarbejdsaftale mellem boligforeninger og KeyPartner her!