Jeg ønsker mig tonede bilruder, men de er god nok dyre

Jeg tror ikke at jeg er den eneste, som har gået med en drøm i maven, om at få tonede bilruder til den lille firhjulede. Og i så fald er jeg nok heller ikke den eneste som rent faktisk har undersøgt sagen, og har fået et chok over prisen.

For det er nemlig voldsomt dyrt. Det er faktisk ret fantastisk at nogle vil betale den pris, men det er jo også nok mest de rige og kendte, så det forklarer jo nok en del. Ikke desto mindre er jeg begyndt at spare op til tonede bilruder, og jeg forventer at have råd i løbet af en måned eller to. Men igen, så er der altså tale om rigtig mange penge, så jeg kunne godt tænke mig at spørge til andre folks erfaringer.

Hvordan får man det gjort billigst, hvad bør det koste, hvem kan i anbefale, også videre. Hvorfor er tonede bilruder egentlig så dyre? Man kan jo trods alt købe solbriller til en femmer i den lokale kiosk. Men nu har jeg vist også snakket længe nok, så jeg vil bare sige: på forhånd tak. Jeg vil se frem til jeres kommende kommentarer med spændthed. Så skal jeg til gengæld love at poste et billede af den lille, når jeg har fået mine tonede bilruder.