Hvem kan lave tøj med tryk til mine bedsteforældres guldbryllup?

Mine bedsteforældre har snart guldbryllup, og det skal selvfølgelig fejres med en kæmpe stor fest for venner og hele familien. Men vi skal have fundet et sted, der laver tøj med tryk, inden vi er klar til den store fest.

Nu hvor de har været sammen i så mange år, går vi selvfølgelig ud fra, de godt kan lide hinanden, og vi børnebørn vil derfor som en lille ekstra gave, forære vores bedsteforældre hver en t-shirt med et billede af ægtefællen på i forbindelse med et indslag i festen, som vi børnebørn skal stå for.

Vi vil derfor finde et trykkeri eller et andet lille firma, der kan lave tøj med tryk rimelig billigt og også helst ret hurtigt. Jeg synes, det er en rigtig sjov gave idé, som min kusine kom med, da vi mødtes og snakkede om, hvad vi skulle lave.

Min kusine fik ideen, da hun var inde i en fotoforretning og så en reklame for tøj med tryk, som var en t-shirt med et billede på af to børn.