Tandimplantatbehandling og tandbehandling i narkose

Nu har jeg endelig fået skrabet penge sammen til at få ordnet mine tænder, og jeg skal love for at de trænger, og har trængt længe. Jeg skal ikke komme nærmere ind på hvorfor de trænger så meget som de gør, men der har været en længere periode i mit liv, hvor jeg, om man så må sige, har levet på samfundets bund. Alt dette er heldigvis overstået nu, omend mine tænder stadig vidner om den tid, men nu er jeg altså gået i gang med at planlægge hvordan det bliver løst. Der bliver i første omgang tale om en del tandimplantater. I den forbindelse er jeg godt nok glad for at vi lever i den tid vi gør, så det overhovedet kan lade sig gøre. Jeg overvejer også tandbehandling i narkose, da jeg ikke kan forestille mig at tandimplantatbehandling er særlig behagelig.

Jeg har dog et spørgsmål eller to, ikke mindst i forhold til tandbehandling i narkose. For jeg har engang været i narkose, hvor jeg skulle have fjernet blindtarmen, og jeg husker tydelig at narkosen ikke var noget man gik let henover. Men hos tandlægen er der jo sjældent de samme faciliteter som man finder på et hospital. Dels skal man forberedes til tandbehandling i narkose, men man skal jo også have tid til at vågne, når den tid kommer. Med andre ord, jeg vil meget gerne vide mere om hvordan tandbehandling i narkose foregår.

Hvad angår tandimplantatbehandling tror jeg at jeg har ganske godt styr på processen, men hvis der er nogen som har et par kommentarer i forhold til dette, vil jeg meget gerne høre mere.