Sunde fedtstoffer giver sund krop – husk det nu

Der er ingen grund til at være fedt forskrækket, så længe det bare er sundt fedt, du indtager. De sunde fedtstoffer vil derimod gavne dit immunforsvar, og sørge for at dit hjerte og kredsløb er i top form. Som med alt andet her i livet er det selvfølgelig vigtigt, at man ikke overdriver, og det gælder selvfølgelig også med de sunde fedtstoffer.

Nødder og avocado – uden frygt

For nogle år siden var der  ingen, der turde at spise nødder og avocado, for så blev man nok tyk, mente man. Men i dag er man heldigvis blevet klogere, og det er virkelig en heldig drejning i forhold til sundhedsfremme.

Det er selvfølgelig ikke alt fedt, der er god fedt. Transfedtsyrer som man finder i margarine og som også skabes, når noget olie bliver varmet op er meget sundhedsskadeligt for os. Det er denne forarbejdede fedttype, som gør, at vores blodårer forkalker og at vi bliver tykkere og tykkere (her spiller sukker også en vigtig rolle dog).

Den klare anbefaling er at få sunde fedtstoffer hver dag i moderate mængder. De mætter, de gavner din hjerne og dine led, samt dine nye cellemembraner, som jo hele tiden skabes.Så frygt ej de her sunde fedtstoffer, som er med til at holde din krop i vigør. sundt fedt