Styr på aftensmaden? Prøv indisk takeaway i København

Har du styr på menuen i aften? Er det en af de aftener, hvor du bare ikke kan overskue at skulle handle ind, for derefter at bruge et par timer i køkkenet? For slet ikke at tale om den efterfølgende opvask? Hvis du bor i København, er løsningen heldigvis lige om hjørnet. Svaret er ganske enkelt takeaway, eller nærmere indisk takeaway. Udover at du slipper for al det førnævnte arbejde, smager indisk takeaway også helt fantastisk. Og i København ligger der mange restauranter, der tilbyder netop indisk takeaway, til overkommelige priser og storslået kvalitet.

Når du bestiller indisk takeaway, kan du få de samme retter, som hvis du kom ind på restauranterne i København. Forskellen ligger blot i om, du gerne vil kombinere aftensmaden med en oplevelse af byens aftenliv, eller mere er til en aften på sofaen. Uanset hvad er smagsoplevelsen den samme, der med garanti vil slå benene væk under dig.

Der ligger flere restauranter i København, som serverer fremragende indisk takeaway. Her kan du få alt fra forretter til lækre desserter, der er propfyldt med den indiske charme. Det skal dog siges, at hvis man ikke har prøvet indisk mad før, kan menukortene nok godt være lidt svært at tyde. Dette skyldes selvfølgelig, at indisk mad også har indiske navne, hvilket kan være svært for en nybegynder at forstå.

Hvilke retter skal jeg vælge?

Selvom alle de indiske retter smager helt eventyrligt, er der alligevel nogle specifikke retter man bare skal prøve. Vælger man en forret og hovedret, kan samosas klart anbefales som forret. Til hovedret er en klar vinder chicken tandoori. Disse to retter har nemlig hele pakken. De er indiske, de smager pragtfuld, og de er faktisk også ret sunde.

Så hvis du bor i København, så tag og forkæl dig selv med noget indisk takeaway i aften. Du vil ikke fortryde det.