Står din motorcykel og støver i garagen?

Har du en motorcykel stående i garagen? Måske du har slået dig ned og fået børn, og derfor ikke har meget tid til lange ture langs landevejene længere.  Du planlægger dog måske at tage den I brug igen, når børnene er blevet lidt større, men lige nu står den bare og samler støv.

Når du har en motorcykel, der alligevel bare står og samler støv, kan du udnytte friværdien i den, i tider hvor økonomien er ekstra stram. Hos Pant i Alt kan du lave en pantsætning af din motorcykel, og få udbetalt 50% af dens værdi.

Stor erfaring med pantsætning af motorcykler

Pant i Alt tager imod både gamle og nye motorcykler af mærkerne BMW, Harley-Davidson, Suzuki, Yamaha, Aprillia, Ducati, Piaggio m.m.

Pant i Alt har stor erfaring med at tage pant i motorcykler, og gør processen nem hurtig og overskuelig for dig.

Send en ansøgning om pantsætning af motorcykel

Alt du skal gøre er at indsende en ansøgning på pantialt.dk, med billeder og en beskrivelse af den motorcykel du ønsker at pantsætte. Inden for 48 timer får du så svar tilbage. Er din ansøgning godkendt får du et forhåndstilbud på din motorcykel, så du har en idé om hvad du kan pante den for.

Vækker forhåndstilbuddet interesse, er næste skridt at få din motorcykel til tjek på en af Pant i Alt’s værksteder. De befinder sig både i Skovlunde og Kolding.

Godkender Pant i Alt din motorcykel, udarbejdes der en udbetalingskontrakt. Når aftalen er indgået, går der op til 24 timer, og så har du pengene til rådighed på din konto. Når kontrakten udløber betaler du så det aftalte beløb tilbage, og får din motorcykel retur.

Udnyt værdien i din motorcykel

Hvis din motorcykel alligevel bare står og støver, og venter på den dag, du er klar til at tage den i brug igen, hvorfor så udnyt den så godt som du kan indtil da. Hvis du overvejer pantsætning af din motorcykel, kan du læse mere om det på www.pantialt.dk.