Spar 75% på kompatible Canon blækpatroner

Sommerferien er snart overstået, og det er igen tid til at komme i gang med skoleopgaverne, og disse skal selvfølgelig udskrives. Der er altid en risiko for at ens blækpatron er blevet udtørret i løbet af sommeren, hvor den ikke er blevet brugt, men hvis man har en Canon printer, kan man spare op til 75% på kompatible blækpatroner hos Kompatibel Ink.

Mange spørger sig selv, om der er forskel på at købe kompatible Canon blækpatroner og originale printerpatroner, men der er faktisk ikke nogen nævneværdig forskel andet ned, at prisen på kompatible Canon blækpatroner er meget lavere. Dette er grunden til, at Kompatibel Ink kan leveres Canon blækpatroner med besparelser på op til 75%.

Gratis fragt på billige blækpatroner

Som om det ikke var en stor nok gevinst i sig selv at spare 75%, så tilbyder Kompatibel Ink faktisk også gratis fragt på alle printerpatroner, og dette gælder hvad enten du køber en Canon Printerpatron eller du køber en billig printerpatron fra et andet mærke. Det er også lige meget, om man køber en Canon blækpatron til kun 28 kr eller om man køber en til en dyrere model.

Høj service hos Kompatibel Ink

Hvis man stadigvæk er lidt usikker på, om det nu er en god ide at købe kompatible blækpatroner i stedet for de originale kan det nævnes, at Kompatibel Ink er e-handelsmærket, hvilket er en god garanti for, at man ikke køber et produkt, som man ender med at være utilfreds med. Endnu en ting som kan nævnes er, at Kompatibel Ink har en Trustpilot score på hele 9.2 baseret på mere end 2800 anmeldelser, hvilket også er en god indikation på, at tidligere kunder er både tilfredse, når det kommer til Canon blækpatronernes kvalitet, men også når det gælder servicen hos Kompatibel Ink.