Jeg har en såkaldt smertefri tandlæge i Hellerup som kan anbefales

Har du tandlæge i Hellerup? Det har jeg, og jeg er meget glad for, at det er en såkaldt smertefri tandlæge, jeg har mig. Mange ved ikke, at det er muligt at være til tandlægen uden smerte, og at det rent faktisk kan være en ganske normal og behagelig oplevelse.

En gang var jeg på besøg hos min tandlæge i Hellerup, fordi jeg havde en tandpine, jeg gerne ville af med, som viste sig at være en lille byld på en af mine kindtænder. Jeg har aldrig været glad for, at en tandlæge roder i mine tænder med grovfilen. Derfor præsenterede han mig for en såkaldt smertefri tandlæge dekoration, som han havde fået sammen med en ny måde at bedøve patienter på. Det var en del af den måde virksomheden, som solgte det, havde tænkt sig at gøre forbrugeren opmærksom på det.

Jeg forstod den med det samme, fordi det altid har været min anke ved tandlæge i Hellerup og tandlæger alle steder, at når det gør så ondt, hvem gør det så frivilligt? Det var den smertefri tandlæge fuldstændig enig i, hvorfor han havde valgt at prøve dette på nogle enkelte kunder for at teste dets reelle effekt.