Sexlegetøj til kvinder

Sexlegetøj til kvinder bidrager i stort omfang til, at kvinder, der oplever problemer med at få orgasme, kommer tættere på og oplever langt flere orgasmer end kvinder, der vælger ikke at anvende sexlegetøj som en del af det private sexliv. Det vil vi i MakeLove Sexshop gerne være med til at lave om på, og det er det vi gør hver eneste dag, hele året rundt. For det er vores klare opfattelse at alle kvinder fortjener den allerbedste onanioplevelse eller sex sammen med partneren, og det kan vi gennem vores billige sexlegetøj være med til at hjælpe med. Sexlegetøj til kvinder omfatter dildo, klemmer, analt sexlegetøj, appstyrede vibrator æg, sexdukker, bækkenbundskugler og meget, meget mere.

Sexlegetøj er et vidt begreb

Sexlegetøj er et vidt begreb og sexlegetøj til kvinder kommer i alle verdens farver, udformninger og kan som sagt fint anvendes enten alene til sololeg eller sammen med din partner. Uanset hvilket stykke sexlegetøj du vælger at købe hos MakeLove Sexshop, kommer det med den gode garanti, at der helt bestemt kommer gang i lagenerne i soveværelset med et stykke godt og billigt sexlegetøj. Der finde

s meget forskelligt sexlegetøj på vores sexshop og noget af det bedste sexlegetøj som kvinder med fordel kan købe, er de særlige vibrator æg som enten kommer med en fjernbetjening, der har en ledning i numsen, fungerer via Bluetooth-teknologi eller som virker gennem en app installeret på din eller din partners smartphone. Noget som er ret populært til kvinder er Fox Bærbar G-punkts Vibrator, der er et ekstremt veldesignet onaniprodukt og som fint kan bæres opsat i vagina, når I f.eks. er en tur i byen, på bar eller på restaurant. Fjernbetjeningen som medfølger minder mest af alt om en lille pilleæske eller et smykkeetui, og ingen i hele verden vil kunne regne ud, at din partner sidder og stimulerer dig på den anden side af bordet. Prøv at forestille dig, at I er ude en hel aften og din partner stimulerer dig lige når han vil. Du ved aldrig hvad og hvilken indstilling har finder på at anvende og heller ikke hvornår han vælger at bruge sin ret til fjernbetjeningen. Det betyder, at intensiteten i jeres frække og erotiske offentlige leg, kommer flere niveauer op og når klimaks endelig kan forløses, bliver det med eksplosive orgasmer til følge. Der er så mange fantastisk muligheder for fræk stimulering på MakeLove Sexshop.

Sexlegetøj til kvinder er også glidecremer og lingeri

Sexlegetøj til kvinder er også glidecremer og lingeri. Hvis vi lige holder fast i glidecremer, så er glidecremer fantastiske af en meget enkelt årsag: Glidecreme nedsætter friktionen mellem sexlegetøjet og dine intime områder. Og når friktionen bliver nedsat stiger intensiteten proportionalt og sanseligheden øges. Det er faktisk ikke kun i sammenhæng med sexlegetøj at glidecreme er så dejligt for dig; det er i lige så høj grad dejligt, når du er sammen med din partner. Glidecreme er også ekstremt velegnet til analsex, og det er uanset om man er nybegynder eller mere øvet indenfor analsex. Der er dog det specielle ved glidecreme, a

G-punkt vibratorer

t MakeLove Sexshop normalt anbefaler alle kvinder at anvende vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj, i hvert fald til vaginal brug. Omvendt forholder det sig, når det drejer sig om analsex. Det er nemlig sådan med vandbaseret glidecreme, at det optages af kroppen gennem slimhinderne og langsomt fjernes den smørende og friktionsnedsættende

effekt og det betyder, at slimhinderne i grelle tilfælde vil kunne tage skade. Af den årsag – og af den årsag alene -, anbefaler MakeLove Sexshop at du anvender en silikonebaser

et glidecreme til analsex som f.eks. Pjur Backdoor Afslapnings Glidecreme. En silikonebaseret glidecreme vil nemlig ikke blive optaget gennem slimhinderne og derved bevares den smørende og friktionsnedsættende effekt lige så længe som du har analsex, og det er vigtigt af hensyn til slimhinderne. Der findes et væld af gode glidecremer på MakeLove Sexshop som f.eks. Swiss Navy, Pjur og EasyGlide, der alle er gode glidecremer til primært analsex og analsex gennem sexlegetøj. Således er en god tommelfingerregel, at skal det være ”almindelig” sex, skal det være vandbaseret glidecreme. Skal det derimod være analsex, skal det være silikonebaseret glidecreme. Bare rolig, alle vores glidecremer er naturligvis dermatologisk testet og gør ingen skade overhovedet. Selv ikke ved langtidsbrug.

Lingeri hører også til kategori under sexlegetøj til kvinder, og på MakeLove Sexshop finder du et bredt udvalg at sexet lingeri som bestemt er værd at tage et kig på.

Sikker analsex for kvinder

Analsex skal være en sikker, dejlig og lækker affære og det kan lede til ekstreme orgasmer på niveauer som du aldrig har oplevet før. Første step er at rengøre dig analt med en god Anal Douche sådan, at pinlige situationer undgås og at antallet af bakterier er minimalt under legen med analsex. Dernæst er det vigtigt, at du formår at slappe helt af – især hvis det er første gang du giver dig i kast med analsex. Læg dig ned på ryggen, eventuelt med et sammenfoldet håndklæde som støtte under lænden. Du skal være helt afslappet og herefter påsmører du lidt silikonebaseret glidecreme på sexlegetøjet eller omkring og i anus. Gerne fra Pjur fordi det er specielt udviklet til netop at virke afslappende gennem tilsætning af nellikeekstrakt. Forsøg dig forsigtigt frem og husk for alt i verden på, at det ikke skal gøre ondt; det skal være en dejlig og pirrende oplevelse med dine første anale orgasmer.

Inddrag din partner i analsex

Det er ikke kun kvinder, der kan nyde ekstreme og sanselige orgasmer gennem analsex. Mænd fungerer på eksakt samme måde, når det kommer til anal stimulation. Sagen er nemlig den, at der sidder mere end 12.000 nerveender i anusområdet og med forsigtighed og ved anvendelse af glidecremer specielt udviklet til analsex, har mænd ligeså stor glæde af analsex som kvinder har det. Mænd skal selvfølgelig benytte sig af sammen forberedelser som kvinder, inden man går i gang med analsex. Smid fordommene, og nyd pirrende og sanselig analsex sammen med din partner, mand! God fornøjelse.