Nu bliver det voldsom regnvejr eller skybrud over landet igen igen

I nyhederne siger de i dag, at det kommer til at blive voldsomt regnvejr i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Det skulle eftersigende blive lige så slemt som for en måneds tid siden, hvor store dele af landet blev oversvømmet, og mange boliger og butikker havde fået vandskader, der var virkelig svære at bedre. For mit vedkommende betød det, at mobilsignalet var nede i lidt over tre uger, hvilket selvfølgelig var virkelig frustrerende.

Jeg håber bestemt ikke, regnen kommer til at blive lige så slem som sidst. Det har allerede regnet rigtig meget denne sommer, og jeg hørte, dette års sommer skulle have været en af de mest regnfulde i rigtig mange år.

Nyhederne har i dag kommet med nogle anbefalinger til hvordan man kan sikre sig mod regnen. Jeg håber, jeg når at sikre min kælder mod regnen, inden den kommer væltende, så jeg slipper for at skulle skovle vand ud en gang til.

På den gode side af alle disse dårlige nyheder om, at det skulle blive voldsomt skybrud, er der dog også nyheder om, at det skulle blive rigtig godt vejr i løbet af weekenden, og så kan man vel godt overleve, at det skulle blive regnvejr i dag.