Psykolog København – Har brug for en god psykolog i København

Der findes mennesker for hvem en god psykolog er en livsnødvendighed, og her taler jeg altså i bogstaveligste forstand. Der er mange, og måske flere end man regner med, som har så store psykiske problemer at de ikke er i stand til at føre en normalt liv eller bare at holde livet ud, uden hjælp fra en kompetent psykolog. Dette er jo i virkeligheden ganske forfærdeligt, men jeg vil lade det blive ved dette og blot lade jer vide at jeg er en af disse personer og at grunden til at jeg skriver her er at jeg leder efter en  ny psykolog i København.

Man skulle jo eller tro at det er let nok at finde en psykolog i København. København er jo et stort område men rigtig mange indbyggere, så naturligvis er der også mange psykologer ikke? Men nej, for selv om der ganske vidst er ganske mange psykologer i Købehavn, så er der altså også stor efterspørgsel, og således står jeg, som er en af dem som virkelig har brug for hjælp, nu uden psykolog da min gamle pludselig måtte holde op med at praktisere. Jeg tror muligvis at der var tale om helbredsproblemer, men det er jo i grunden sagen uvedkommende..

At skrive her er jo også en form for selvterapi, så indtil at jeg finder en ny psykolog i København vil i nok se meget til mig, og så håber jeg bare at andre også kan få noget ud af mine skriblerier, men når det er sagt så har jeg altså stadig brug for en psykolog, så derfor beder jeg jer alle, såfremt i kender nogen, hører om noget eller på anden måde tror at i kan hjælpe, om at kontakte mig ved at skrive en kommentar. Jeg vil heller have en kommentar som ikke er brugbar, end misse en som er.

Én kommentar


  1. Jeg kender en rigtig god psykolog i København, og jeg vil foreslå dig, at du kontakter hende, hvis det stadig er aktuelt. Jeg har selv gået hos hende i mange år, men jeg ved selvfølgelig ikke, om hun har tid til at se dig lige med det samme.

Der er lukket for at kunne kommentere.