Jeg overvejer lidt at prøve online terapi

Det her lyder måske mærkeligt, men jeg har fået et sted på nettet, hvor man kan få online terapi. Jeg ved ikke helt, hvordan det foregår, men jeg forestiller mig, at man snakker med en terapeut online, og altså ikke ansigt til ansigt. Konceptet skulle være helt nyt, og jeg tænker, at det måske godt kan virke, nu hvor der findes webcams, så man kan se hinandens mimik og kropssprog.

Faktisk synes jeg, det lyder rigtig interessant, og da jeg for tiden går med nogle små irritationer i mit privatliv, vil jeg da stærkt overveje at prøve online terapi, nu hvor en almindelig terapeut i den fysiske verden ofte har rigtig lang ventetid.

Jeg tænker samtidig, selv om jeg altså stadig er en lille smule skeptisk, at det ville være godt at bruge finde sin terapeut online, eftersom mine problemer nok bare er små bagateller, jeg trænger til at få snakket ud om, og så kunne jeg jo med fordel undgå at spærre en venteplads for de, der virkelig har brug for hjælp.

Det kan være, jeg vil forsøge at booke en tid til online terapi en dag, hvis jeg rigtig får mod på at prøve det.