Privatklinik tilbyder forskellige former for kikkertundersøgelse

Hos Kirurgen.dk er de specialister i at udføre kikkertundersøgelse i forbindelse med forskellige sygdomme og symptomer. En kikkertundersøgelse sker ved, at et lille kamera indføres i kroppen, der skal være med til at klarlægge om der forekommer forskellige former for sygdomme eller sygdomstegn, diagnosticering og i visse tilfælde udføre mindre indgreb.

Kikkertundersøgelse i forbindelse med koloskopi

Koloskopi dækker over en ukompliceret kikkerundersøgelse af tyktarmen, der typisk har en varighed af 15 til 45 minutter. Der er ikke forbundet de store gener til selve undersøgelsen, der udføres ved at en fleksibel slange på størrelse med en lille finger føres ind i tarmen. Koloskopi benyttes hovedsageligt i forbindelse med symptomer som: blødninger, lav blodprocent, mavesmerter, ændring af afføring eller vægttab, tyktarmskræft og polypper.

Kikkertundersøgelse i forbindelse med nasal gastroskopi

Nasal gastroskopi dækker over en kikkertundersøgelse af spiserør, mavesæk og tolvfingertarm. Selve undersøgelse sker ved hjælp af et såkaldt nasalgastroskop, der har en diameter på blot 4.9 mm, og sker via næseboret. Denne form for kikkertundersøgelse skal typisk afdække komplikationer i forbindelse med mavesmerter, halsbrand og synkebesvær.

 Kikkertundersøgelse i forbindelse med Sigmoideskopi

Denne type af kikkertundersøgelse varer typisk blot 5 til 10 minutter og er sjældent genstand for ubehag. Den primære årsag for denne undersøgelse er at finde årsager til blodig afføring og afføringsbesvær eller til at af- eller bekræfte sygdomme som kræft i tarmen.

Kirurgen.dk kan hjælpe dig med alle former for kikkertundersøgelse.

Kirurgen.dk er en privatklinik, der har mange forskellige specialområder. Udover at være en af Danmarks bedste klinikker til udbedring af åreknuder, så har de stor erfaring med kikkertundersøgelser i forbindelse med forskellige typer og former for sygdomme. På deres hjemmeside kan du læse meget mere om kikkertundersøgelse og eksempelvis koloskopi, og blive klogere på, hvad du kan forvente dig af undersøgelsen og privatklinikken.