Er der nogen, der kender priserne på billeje i Malaga?

Er der nogen, der ved, hvad priserne er på billeje i Malaga? Jeg skal snart af sted sammen med nogle veninder, og vi overvejer, om vi skal splejse sammen om en lejebil dernede, så vi slipper for at tænke på, hvordan vi kommer med bussen og sådan noget. Og så tror jeg også, det er nemmere at komme rundt, når vi har en bil til rådighed.

Vi skal tre veninder af sted, og det er første gang, vi tager på ferie sammen, så jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå. Jeg er sikker på, det nok skal blive hyggeligt.

Vi skal selvfølgelig flyve derned, og vi vil gerne finde billeje i Malaga, så vi kan køre direkte fra lufthavnen og ned til den lejlighed, vi har lejet i perioden, vi er dernede. Vi skal dog først have fundet ud af, hvilken udlejer, der er den billigste, da vi alle tre er studerende og ikke har verdens bedste økonomi.

Jeg ved fra min kusine, som var på ferie i samme område for to år siden, at det generelt er en rigtig god idé at bestille billeje i Malaga, da man aldrig helt kan regne med hvornår busserne kører dernede.