Peter Thomasen – En ildsjæl i begravelsesbranchen

Peter Thomasen – En ildsjæl i begravelsesbranchen

 

Peter Thomasen har gjort meget for at ændre begravelsesbranchen. Som en af hovedaktørerne bag den første kvalitetscertificerede bedemands- og begravelsesvirksomheder, har Peter Thomasen været med til at give branchen et andet og mere professionelt ry set i forhold til tidligere.

En af de grundlæggende problemstillinger i forhold til bedemands- og begravelsesbranchen er, at det ikke kræver nogen uddannelse at blive bedemand. Det betyder også, at branchen har været præget af meget forskellige niveauer af kvalitet og service, og der har manglet standarder for, hvordan arbejdet i bedemands- og begravelsesbranchen er blevet udført. Peter Thomasen har forud for hans arbejde i Begravelses Service også være en aktiv del af, at ligkisteproducenten Dalmose Træindustri optimerede produktionen af ligkister til at være mere miljøvenlig og effektiv. Du kan læse mere og Peter Thomasens karriere i hans CV, som du kan finde på hans hjemmeside.

 

Direktør, bedemand og rådgiver i Begravelses Service A/S

SomBegravelses Service direktør i begravelsesvirksomheden Begravelses Service A/S, har Peter Thomasen siden 2003 været en aktiv del i forhold til, at gøre virksomheden til den første kvalitetscertificerede virksomhed i branchen efter danske standarder. Med øje for at kunderne der henvender sig til Begravelses Service befinder sig i en meget sårbar og ulykkelig situation, har det været vigtigt for Peter Thomasen at først og fremmest sikre, at den service og oplevelse kunden får, når de bruger Begravelses Service som deres bedemands- og begravelsesforretning er i topklasse. Med fokus på empati, anstændighed og at begravelsesforløbet bliver udført uden forsinkelser eller uventede regninger, er det Begravelses Services kerneydelse at sørge for, at de pårørende er i gode hænder og får den hensigtsmæssige rådgivning og omsorg. Vigtigst af alt er at den eller de efterladte får muligheden for at sige farvel til deres elskede på præcis den måde, de ønsker det.

Et andet vigtigt element i Peter Thomasens arbejde i Begravelses Service er gennemsigtighed. Da der forekommer mange forskellige elementer i planlæggelsen af en begravelse eller bisættelse, er det vigtigt at kunden får et komplet overblik over forløbet, og de dertilhørende omkostninger forud for at en aftale mellem kunde og virksomhed bliver indgået. Det kræver et stort overblik og indsigt i branchen og de dertilhørende elementer når der skal planlægges begravelse, og det er vigtigt at der er en forståelse for disse elementers omfang og omkostninger. Blomster til ceremoni og kirkegård, transport, ceremoniledelse og selve begravelsen er alle eksempler på underliggende elementer i forbindelse med en bisættelse, og her har det været vigtigt for Peter Thomasen at give hans kunder – ikke bare den emotionelle tryghed og omsorg – men også tryghed i forhold til det økonomiske, så de pårørende kan slappe af og føle sig i trygge hænder, så de kan få sagt farvel på den måde, de ønsker det.

Peter Thomasen på sociale medier

Er du interesseret i at vide mere om Peter Thomasen, så er han aktiv bruger på en række forskellige sociale medier. Du kan blandt andet se videoer fra Peter Thomasen og Begravelses Service på hans Vimeo-profil. Du kan finde billeder af livet som bedemand og direktør på Peter Thomasens Instagram-profil og Flickr-profil. Peter Thomasen deler også information omkring ham selv og hans aktive virke i begravelses- og bedemandsbranchen på hans CreativeMornings og SlideShare-profil.