Pernille Fabricius bidrager til global succes for TMF Group

 Pernille Fabricius Pernille Fabricius er kvinden, der uden tvivl har klatret til tops på karrierestigen. Dette gælder både på nationalt og internationalt plan, hvor hun har skiftet mellem adskillige topposter. Pernille Fabricius har spillet en væsentlig rolle for mange virksomheder, der opererer inden for såvel nationale som internationale rammer. Her kan blandt andet nævnes store virksomheder som MT Højgaard, Royal Greenland, ISS, TMF Group, GN Store Nord, Maersk og mange flere.

Pernille Fabricius har sat sig på flere forskellige arbejdsposter i adskillige virksomheder, hvor hun har været med til at skabe positive resultater for flere af dem. I dette indlæg er det værd at bemærke, hvordan Pernille Fabricius har spillet en helt central rolle i virksomheden TMF Group i Holland i forbindelse med at styrke deres forretning. Pernille Fabricius karriere i denne virksomhed startede i år 2005, hvor hun sad som økonomidirektør og partner for TMF Group i Amsterdam og London. TMF Group hjælper virksomheder på verdensplan inden for en række områder som løn, bogholderi, rapportering, oversættelse og andre services. I perioden fra 2004 til 2008 var Pernille Fabricius med til at træffe store beslutninger for virksomheden. Siden hendes indtrædelse i virksomheden har Pernille Fabricius sat sig mærkbare spor på virksomhedens omsætning.

Pernille Fabricius betydning for TMF Group

Hun var med til at udvikle en vækststrategi for TMF Group, der gjorde, at virksomheden vækstede fra at operere i 20 lande til at være en global spiller i mere end 60 lande. Sidenhen er der også sket andre vigtige ting i virksomheden, som Pernille Fabricius var med til at præge. 60 % af TMF Group blev i 2008 solgt til den britiske kapitalfond Doughty Hanson & Co., der blandt andet står for at investere opportunistisk i europæisk fast ejendom med hovedkvarter i London samt kontorer i Frankfurt, Madrid, Milano, München, Paris og Stockholm. Samhandelen imellem begge parter sikrede Pernille Fabricius og resten af gruppen af TMF Group ”PE deal of the year”, hvilket er en vigtig pris i forhold til at udnævne den mest profitable virksomhed hvert år.

Hos TMF Group havde Pernille Fabricius også andre vigtige arbejdsposter, som eksempelvis at have ansvaret for at udarbejde den grundlæggende strategi for TMF Group koncernen, fortsætte globaliseringen og accelerere professionalisering i virksomheden globalt set. Det succesfulde samarbejde mellem Pernille Fabricius og TMF Group fortsatte i 7 år, hvilket har givet virksomheden den position, den har i dag. Pernille Fabricius har siden hen skiftet til andre vigtige bestyrelsesposter i nogle af de største virksomheder i Danmark, hvor hun skal være med til at skabe nye horisonter.