Hos Pant i Alt kan du lave pantsætning af dine smykker

Har du hørt om Pant i Alt? Hos Pant i Alt kan du pantsætte dine smykker og få en kontantudbetaling for det. De tager i mod alle slags smykker. Guldsmykker, halskæder, øreringe, diamantringe, fingerringe, armbånd, brocher, vedhæng m.m.

Smykkerne du ønsker at pantsætte skal have en vis værdi. De skal enten være produceret af en designer eller have værdi i sin vægt af ædelmetal. Det kan være alt fra platin til sølv, guld og bronze. Den kontanteudbetaling er på maks 50 % af dine smykkers værdi.

Sådan foregår pantsætning af smykker

Alt du skal gøre er at indsende et ansøgning på pantialt.dk om pantsætning af dine smykker. Ansøgningen skal indeholder billeder og en beskrivelse af dine smykker. I første omgang laver Pant i Alt så en vurdering af dine smykker, ud fra din ansøgning. Godkender de smykkerne, får du et forhåndstilbud. Herefter sker den endelige vurdering af dine smykker på en af deres kontorer, i enten Skovlunde eller Kolding.

Du kan sende smykkerne, eller selv komme forbi en af deres butikker, og få en vurdering. Pant i Alt har deres forsendelse forsikret op til 100.000 kr. Du kan der for trygt sende dine effekter til dem.

Vælger du at sende dine smykker, kan du bestille en forsendelsespakke over telefonen, via mail eller på Pantialt.dk. Når du modtager forsendelsespakken, følger du instruktionerne og sender dine effekter afsted til Pant i Alt.

Endelig tilbud på pantsætning af dine smykker

Efter den sidste vurdering, modtager du så det endelige tilbud. Takker du ja til tilbuddet, udarbejdes der en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet, går der 24 timer før den kontanteudbetaling er til rådighed på din konto.

Når kontrakten, på pantsætning af dine smykker, udløber, betaler du det aftale beløb tilbage og du vil herefter modtage dine smykker retur. Så nemt og simpelt er det. Ønsker du at få forlænget din kontrakt, har du også mulighed for det.

Du kan læse mere om Pant i Alt pantsætning af smykker her.