Opnå et effektivt vægttab med en maveballon

Ønsker du at tabe dig, og er du træt af de manglende resultater?

De fleste der døjer med overflødig vægt, og som har et ønske om at tabe sig kender nok til, hvor svært det rent faktisk kan være, at få smidt kiloene, og dermed få startet på deres nye liv. Heldigvis findes der flere måder, hvorpå man som person der lider af overvægt kan få en hjælpende hånd til at tabe sig. Og du behøver faktisk ikke engang at få foretaget et kirurgisk indgreb.

 

Opnå vægttab ved hjælp af maveballon

En af disse behandlingsmetoder foregår ved hjælp af en maveballon, som rent teknisk kaldes for en gastrisk maveballon. Denne type behandling er tilgængelig for personer med et BMI over 27, og proceduren er ganske ufarlig og ukompliceret. Og så slipper du helt for et kirurgisk indgreb.

 

Hvad opnår du med en maveballon?

Når du vælger at få foretaget en fedmeoperation med en maveballon, vil du få placeret den gastriske maveballon i mavesækken. Selv indførelsen af ballonen sker gennem spiserøret, og er ganske ufarligt – og så tager det ganske kort tid. Når maveballonen er blevet placeret i mavesækken, vil den efterfølgende blive fyldt op med en saltvandsvæske, som er med til at give ballonen fylde således, at den optager plads i mavesækken, og du vil dermed opnå en hurtigere mæthedsfornemmelse. Med en maveballon vil du altså få en oplagt mulighed til, at begrænse indtagningen af mad og dermed fordre et vægttab. Hertil skal det dog samtidig nævnes, at det stadig vil være nødvendigt med motion og god og sund kost. Dit eget engagement vil at være udslagsgivende for de resultater du i sidste ende vil opnå.

 

Privatklinik tilbyder maveballon

Er du interesseret i muligheden af at opnå vægttab ved hjælp af en maveballon, så tilbyder denne privatklinik professionel håndtering og vejledning af dit vægttab med maveballon. Du kan finde mere information på deres hjemmeside, hvor du kan blive klogere på proceduren og forventninger til resultatet.