Lørdagsshopping på Strøget er fortid med online mode

Lange køer, tætpakkede butikker og kamp om prøverummene. Det var hvad mine shoppinglørdage var domineret af. Nu hvor jeg shopper mode online, har jeg aldrig de problemer.

Det er lørdag formiddag, og jeg er taget tidligt ned på strøget for at klare ugens shopping – men ikke tidligt nok! Allerede klokken 11 er gaden fuld af mennesker, og det samme er tøjbutikkerne. “Undskyld – må jeg lige, tak, undskyld mig.” Alle forsøger at komme frem, men i forskelligt tempo og uden at bekymre sig om andre mennesker, hvis de pludselig stopper op, når de opdager noget interessant i et butiksvindue. Hvad der i teenageårene ville have været en hyggelig venindedag er pludselig forvandlet til et ugentligt mareridt, hvor stress, jag og sved på panden har taget pladsen for hygge, inspiration og hyggelige caféture.
Når jeg tænker tilbage på disse lørdag eftermiddage, forstår jeg slet ikke, at jeg ikke er begyndt at shoppe mode online noget før.

Når jeg shopper mode online kan jeg tage den tid, det skal tage og dermed nemmere blive inspireret. Inspiration er så vigtig, når jeg skal sammensætte det perfekte outfit, og jeg har svært ved at finde den inspiration midt i mylderet af alle de andre lørdagsshoppere, som alle er på jagt efter den fineste kjole eller den fedeste jakke.

Jeg har ikke noget imod andre shoppere, men jeg foretrækker, at de ikke stresser mig. Det kan de ikke, når vi shopper mode online. Jeg kan jo ikke se, om der er andre på siden. Og netop fordi ingen skal ses, behøver jeg heller ikke at bekymre mig om mit eget udseende, når jeg shopper mode online. Jeg kan shoppe online direkte fra sofaen!

Jeg har fundet den perfekte netbutik, der forhandler modetøj online, og det er altid en fest, når tøjet ankommer med pakkepost. Det er som at have fødselsdag en gang om ugen!

Én kommentar


  1. Jeg kan SÅ godt forstå dig. Jeg er også træt af overpakkede butikker lørdag formiddag! Hvor shopper du online modetøj henne?

Der er lukket for at kunne kommentere.