Jeg vil give min veninde økologisk babytøj til hendes baby shower

Min bedste veninde er gravid og skal meget snart føde en lille pige. På næste tirsdag skal alle veninderne og kvinderne i hendes familie til rigtig amerikansk inspireret baby shower hos hende, hvilket jeg tror bliver rigtig hyggeligt og lyserødt. Jeg har tænkt på at købe økologisk babytøj til hende, da jeg har set en masse sødt i en web shop på et tidspunkt.

Jeg er en af dem, der går meget op i miljøet, hvor min bedste veninde er lidt mere ligeglad, så nu synes jeg, det er på tide, hun lære at passe på jorden, og hendes kommende datter ligeså. Jeg vil selvfølgelig gerne have, at min lille ”niece” ikke vokser op med alle mulige falske farvestoffer og tilsætningsstoffer, som hun kan risikere at få allergi af.

For babytøj gælder det jo næsten altid, at det er sødt, og for økologisk babytøj er det helt det samme. Jeg fandt rigtig meget, jeg godt kunne tænke mig at give hende, og jeg har rigtig svært ved at beslutte mig for, hvad jeg skal købe.

Jeg glæder mig meget til min venindes baby shower og ikke mindst til at den lille kommer ud. Jeg tror, min veninde (og datteren) bliver rigtig glade for økologisk babytøj, uanset hvad, og man kan jo altid bruge børnetøj, er jeg sikker på.