Tiden er inde til et nyt tag for at gøre min isolering bedre

Som vinteren er ved at være overstået tænker jeg mere og mere på at få mig et nyt tag. Mit nuværende var rigtig flot når det var dækket af sne, men hold da op, det er godt ikke særlig kønt at kigge på længere.

Udover det rent visuelle boost mit hus vil få ved at jeg investere i et nyt tag, så vil det også isolere langt bedre. Håber ikke jeg bliver alt for ubehagelig overrasket over varmeforbruget denne vinter, men jeg er lidt bange for at det er løbet løbsk.

Umiddelbart kunne jeg også godt finde på, når jeg har fået et nyt tag, at få det efterisoleret da de kommende vintre sikkert også bliver ulidelige og ualmindelige hårde. Det begynder at blive svært at lukke øjnene for global opvarmning. Især med al den ballade der nu er i Australien for tiden.

Og desværre bliver det nok værre før det bliver bedre, så jeg har tænkt mig at investere gode penge i et nyt tag der kan holde kulden ude, ellers er jeg bange for at det bliver alt for dyrt.