Overvejer du nyt tag? Så overvej at prøve en online tag beregner

Jeg overvejer at investere i et nyt tag, da mit nuværende er ved at have rigtig mange år på bagen. Oven i hatten har jeg stort set ikke har fået efterset mit nuværende, og er jeg ved at være ret sikker på, at der nok er utætheder, og sikkert også andre ubehagelige overraskelser.

Derfor var det en dejlig overraskelse, at jeg fandt en hjemmeside hvor man nemt og hurtigt kan beregne hvad et nyt tag vil komme til at koste.

Da jeg gik online for at finde et tagfirma der kunne stå for mit nye tag, faldt jeg over en side der gjorde det muligt at beregne hvor meget et nyt tag cirka ville koste. Man skulle blog skrive hvor mange kvadratmeter og hvilke tagtype osv. man ønskede.

Så kan det næsten ikke blive nemmere, og det har været til stor hjælp for mig, da det jo ikke lige er til at vide om for eksempel eternit eller tagpap er et billig tag.