Nupo – skånsom og virkningsfuld slankekur

Hvis man er ‘ramt’ af overvægt, så tror jeg, at der kommer et tidspunkt, hvor man bare får nok af det. Sådan gik det i hvert fald for mit eget vedkommende. Det er ikke mere end et par måneder siden, at jeg begyndte for alvor at kunne mærke virkningerne af at være overvægtig. Jeg havde selvfølgelig lagt mærke til det i spejlet, men ikke ikke indset det. Det kom jeg dog til, da jeg blev forpustet bare af at gå op af nogle få trapper, og noget af mit tøj, som i forvejen var købt i meget store størrelser, pludselig begyndte at sidde stramt.

Jeg har altid tænkt, at slankemidler som Nupo og slankepiller ikke ville være noget for mig, for jeg kunne da bare smide vægten igen, hvis jeg havde lyst. Men med de mere realistiske briller på indså jeg, at jeg ikke sådan uden videre kunne komme af med min overvægt. En dag jeg var nede for at handle ind i supermarkedet så jeg, at de havde tilbud på forskellige produkter fra Nupo. Jeg var på et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere gad at være overvægtig, så jeg købte lidt af hvert og begyndte at følge instruktionerne på pakkerne.

Lad det være sagt med store bogstaver: I starten var det ikke nemt næsten kun at leve på Nupo. Men samtidig kunne jeg også mærke, at jeg begyndte at smide mange kilo. Efterhånden er jeg begyndt kun at tage Nupo på ‘deltid’, som jeg siger, det vil sige, at jeg kun erstatter nogle af mine daglige måltider med denne slankekur. Forandringerne ved min krop og mit selvværd er ikke til at tage fejl af. Jeg kan meget mere nu, og jeg er blot blevet endnu mere motiveret til at fortsætte med mit vægttab.

Hvis du også går og overvejer en slankekur, eller trænger du til et vægttab, så kan Nupo også være løsningen for dig, ligesom det var det for mig!