Martin Juncher – Forretningsmand, sangskriver, blogger og investor

Martin Juncher kan bedst beskrives som en forretningsmand med stort F. Men Martin Juncher har også altid været motiveret og arbejdet hårdt for at opnå den succes og de forretningskompetencer, som han besidder i dag.

 

Martin Juncher – Uddannelse, kompetencer og beskæftigelse

Martin Juncher startede tilbage i 1994 med at studere Jura på Aarhus Universitet, hvor han afsluttede uddannelsen i 1996. Fra 1998 til 2003 studerede han Statskundskab kombineret med Organisation og Ledelse. Martin Junchers høje uddannelsesniveau kombineret med hans 10 års erfaring inden for entreprenørskab har medført, at han er blevet en succesfuld forretningsmand, der har helt særlige kompetencer inden for ledelse med en speciel evne til at spå og se potentiale i udviklingen af nye virksomheder. Martin Juncher er kommet langt med karrieren, blandt andet fordi han har en helt særlig evne til at opbygge stærke, givende forretningsmæssige. Martin Juncher udmærker sig særligt inden for ejendomshandel, marketing, strategisk planlægning, forhandling, forretningsudvikling og ledelseskonsulentarbejde.

 

Martin Juncher har væren medansvarlig på flere start-up virksomheder, og han har tidligere været beskæftiget som Managing Director i både Millard Equity og Straticator. Ydermere har han tidligere arbejdet i virksomheden MLB Group samt VIA Travel Agency. I dag er Martin Juncher CEO og Co-founder af virksomheden Danish Capital Group, som er en virksomhed, der beskæftiger sig med ejendomsinvesteringer. Han var med til at starte virksomheden op tilbage i januar 2015, og allerede den dag i dag oplever virksomheden stor succes. Udover denne virksomhed, har Martin Juncher, som tidligere nævnt, også en online blog.

 

Martin Junchers og livet i den internationale by, Marbella

For Martin Juncher startede karrieren tidligt – som avisbud i byen Silkeborg, hvor han er vokset op. En by som Martin Juncher har været utrolig glad for at vokse op i, og hvor han brugte meget af sin fritid på at sejle på Silkeborgs mange forskellige, smukke søer, hvorfra Martin Juncher kunne skue ud over Silkeborgs store, grønne arealer.

 

I dag bor Martin Juncher langt væk fra barndomshjemmet i Silkeborg. Martin Juncher har nemlig bosat sig i Spanien i den internationale by, Marbella. Her har han efterhånden boet i en del år sammen med sin familie, der består af hans forlovede og deres tre fælles børn.

 

Martin Juncher beskriver selv Marbella som værende et af de bedste steder for hans børn at vokse op. Særligt på grund af Marbellas gode, internationale skoler, og det behagelige klima, som giver muligheden for udendørs, sociale arrangementer for børnene året rundt. Men Marbella tilbyder også rigtig gode muligheder for sportslige aktiviteter for den voksne aldersgruppe – herunder, sejlads, golf, tennis og ridning. Ydermere vokser de fleste børn op med 3-4 forskellige sprog, da området er så internationalt. Marbella er i den forbindelse et område, hvor der bor og arbejder over 110 forskellige nationaliteter, hvorfor Marbella er særlig kendt for at kunne tilbyde et stort, internationalt forretningsnetværk.

Den kreative Martin Juncher med en stor passion for både musik og vin

Martin Juncher har udover en stor interesse for internationalt forretningsliv og sport også en hel særlig passion for musik. Han har blandt skrevet sange, som efterfølgende er blevet udgivet internationalt. Martin Juncher har blandt andet i fællesskab med hans gode ven Niels Brinck, som er en anerkendt dansk producer og sanger, skrevet sangen ”Close but still out of sight”, som senere hen er blevet produceret på koreansk. Du kan lytte til sangen på Martin Junchers YouTube-kanal eller her på Vimeo.

 

Ydermere har Martin Juncher også en hel særlig interesse for vin – og fascineres særligt af den hel rette kombination af smag og unikhed. Martin Junchers passion for vin startede allerede i en ung alder tilbage i Danmark, da Martin Junchers bror stiftede en vinsmagningsklub. I dag er kendskabet og forholdet til vin en så stor del af Martin, at han også rådgiver og vejleder i hvilke typer af vine, der er værd at investere i. Du kan læse mere om Martin Junchers passion for vin på Martin Junchers website, hvor han også giver gåde råd i forbindelse med vin-investeringer o.lign.