Gør som mig og lån penge – jeg vil hellere låne penge end at sulte

Gør som mig og lån penge til at købe det, du lige står og mangler. Det har jeg ofte gjort, og min holdning er, at jeg meget hellere vil låne penge og så kunne gøre de ting, jeg har lyst til eller købe de ting, som jeg mangler, i stedet for at leve på en sten hele mit liv.

Det er mange, der ikke har det som jeg, men jeg synes godt nok, at det er lidt trist, hvis man skal leve af ingenting hele sit liv, fordi man ikke har råd til andet end overlevelse. Det gælder jo om at leve livet, og for mig betyder det ikke noget, at det er for lånte penge.

Selvfølgelig ville jeg da ønske, at jeg tjente så mange penge, at jeg ikke behøvede at låne penge for at købe de ting, jeg har lyst til, men sådan er situationen altså nu engang ikke, og det har jeg accepteret, hvorfor jeg ofte financierer min tilværelse med lån af penge.

Mit problem er nu engang bare, at jeg efterhånden har taget så mange forskellige lån af penge, at jeg ikke rigtig kan låne penge mere. Min bank har ellers været meget fleksibel, men nu har de altså lukket kassen i.

Jeg har dog en sidste mulighed, som mange måske ikke helt kender, men det er de mange private lånevirksomheder, der findes. De vil hellere end gerne låne penge til sådan en som mig, for de tager tårnhøje renter på deres lån af penge.

Andet kan man vel heller ikke forvente, for de skal jo også tjene penge, og det gør de i den grad ved at låne penge ud, og dem har jeg altså tænkt mig at kontakte en af de kommende dage. Vil du også gerne have flere penge mellem hænderne, så gør ligesom mig og lån penge.

3 kommentarer


  1. Jeg synes, at det er rigtig godt, at det er blevet nemmere for os danskere at låne penge, men problemet er bare, at bankerne ikke er særlig glade for og låne penge ud.

  2. Jeg forstår udmærket, at du hellere vil låne penge end at sulte, og sådan tror jeg da, at de fleste har det, men det er ikke alle, der har mulighed for at gøre som dig og låne penge.

  3. Jeg forstår da udmærket, at du hellere vil låne penge end at sulte. Det tror jeg, at de fleste vil, men jeg synes ikke, at det er så nemt at låne penge i dag, som du giver udtryk for. Jeg ved i hvert fald ikke, hvor man kan tage et lån af penge henne.

Der er lukket for at kunne kommentere.