Kundetæller, trådløs sender og elektroniske dimser

Når man har oplevet en såkaldt glad aften i byen med min bror og hans venner, så forstår man først hvad en nørd er. De er alle succesfulde forretningsmænd, har masser af penge, og en aften i byen for dem er at sidde og diskutere ting som kundetæller, trådløs sender og andre elektroniske dimser, som overhovedet ingen relevans har i forhold til en glad aften i byen. Man skal da ud og drikke, danse og te sig tossede.

Men nej, sådan skulle det altså ikke gå. Så jeg prøvede naturligvis at få det bedste ud af det, og prøvede at involvere mig i samtalen. Prøvede at spørge til hvad en kundetæller og en trådløs sender egentlig er, og de var da også flinke nok til at prøve at forklare, omend jeg havde svært ved at udvise nogen større entusiasme.

I grunden nåede jeg ikke at involvere mig mere end at finde ud af at det var en retningsbestemt kundetæller de talte om, hvorefter jeg mere eller mindre gik i koma mens jeg spillede angry birds på mobilen. Senere næste dag kom jeg til at tænke på det med at den var retningsbestemt, den der tæller, og det er jo i grunden ganske imponerende.