Skulle købe øjencreme, gik derfra med kosttilskud

I sidste uge var jeg en tur forbi den lokale helsekostforretning, hvor jeg var inde for at købe noget øjencreme. De havde fået et ny ekspedient derinde, og man må sige, at hun havde sælgergenet i orden, for da jeg gik derfra, havde jeg pludselig også købt noget kosttilskud, selv om jeg egentlig aldrig har været typen, der gik så meget op i min sundhed, i hvert fald ikke, når det gælder min kost.

Den helsekostforretning, der ligger i byen, har alt, hvad hjertet kan begærer, inden for alt, der handler om helse og naturprodukter. De har også non-food produkter, så som cremer og hudplejeprodukter, og det er, som I nok kan regne ud, også der, jeg plejer at købe min øjencreme, fordi det er det eneste sted i byen, de har netop dette mærke, som jeg godt kan lide. Jeg plejer som regel at styre uden om deres kosttilskud, men da jeg kom op til kassen, begyndte ekspedienten at snakke om et tilbud, de havde, og da det næsten var for dumt at sige nej til det, valgte jeg at give det en chance.

Jeg er vist meget alt eller intet typen, så jeg gik derfor straks i gang med at tage det kosttilskud, jeg havde købt. Allerede her efter et par dage, kan jeg mærke, at jeg har fået mere energi end normalt, og jeg plejer ellers at være rigtig træt her i vinterperioden, så det er rigtig dejligt, at det virker med alle de vitaminer. Det havde jeg godt nok ikke troet. I øvrigt, så er det netop på grund af årstiden, jeg køber øjencreme, da min hud tørrer fuldstændig ud om vinteren, og så er det altså rart, at der findes en god creme, der ikke er for hård ved huden omkring øjnene.

Jeg synes, det er lidt sjovt, at jeg kom derind kun for at købe øjencreme. Normalt, så er det en proces, der tager max. to minutter, da jeg bare skal gå ind, finde cremen, betale, og så ud igen. Men her sidste gang tog det lidt længere tid, fordi ekspedienten skulle forklare mig om alle de typer kosttilskud, de havde. Det tog selvfølgelig lidt tid, men det var faktisk meget interessant, og vi fandt sammen ud af, hvad der ville passe bedst til mig, og jeg er faktisk glad for, jeg tog i mod tilbuddet.