Kosmetisk tandbehandling er også for mænd

Jeg havde en længere diskussion med en af mine kollegaer den anden dag, som begyndte ved at jeg kom til at fortælle ham, at jeg gik og overvejede en kosmetisk tandbehandling. Det skulle jeg aldrig have gjort, for han er åbenbart blevet opdraget med at alt der bare har det mindste med kosmetik at gøre, kun er for kvinder. Stakkels mand.

Nå, men der var altså slet ikke grænser for vidt han ville gå for at overbevise mig om at det var en dårlig idé. Han gik endda så vidt som at påstå at han kendte til ægteskaber som var gået i opløsning, bare på grund at kosmetisk tandhandling. Det synes jeg nu alligevel var at gå for vidt, at lyve på den måde, så der stoppede diskussionen.

Egentlig burde jeg vel takke ham, for denne vanvittige diskussion gjorde faktisk at jeg tog mig samme for at tage kontakt til tandlægen, og i dag, efter en gennemgribende kosmetisk tandbehandling, har jeg det smil jeg altid har drømt om. Jeg huskede naturligvis at spørge tandlægen vedrørende kosmetisk tandbehandling og mænd, og hun fortalte mig at de faktisk havde flere mandlige patienter end kvindelige, når det kom til det.

Således er myten altså aflivet. Kosmetisk tandbehandling er også for mænd.

Én kommentar


  1. Selvfølgelig er kosmetisk tandbehandling også for mænd!! Jeg fik lavet kosmetisk tandbehandling for snart fem år siden, dvs. at jeg fik lavet porcelænsfacader, og jeg har aldrig været så glad for mit smil. Jeg har kender flere mænd, både privat og på arbejdet, som også har fået lavet kosmetisk tandbehandling, så det er bare med at komme igang – mænd som kvinder!

Der er lukket for at kunne kommentere.