Korrekt registrering af kørsel til kørselsafregning

Uanset hvem du er eller årsagen til at du får kørselsafregning, er det vigtigt at du fører et korrekt kørselsregnskab. Ikke blot for din samvittigheds skyld, men for din fremtidige troværdighed. Thomas Banke, borgmesteren fra Fredericia, havde ikke kun rod i sin kørselsafregning, men at der var rodet i kørselsafregningen der forargede de mange borgere der herefter mistede tilliden til ham på den konto.

Vi, som borgere forventer at dem vi har valgt til at varetage poster og tage beslutninger skal have styr simple ting som f.eks. kørselsafregning.  Det er det mindste vi kan forvente. For hvis man ikke har styr på de små tilsyneladende simple ting, hvordan er det så med de store. Og det er straks værre når borgere mistet deres tiltro, kan den sjældent genoprettes.

Thomas Banke er ikke den eneste der har sjusket eller fifflet med sin kørselsafregning. Du kan finde et utal af historier både fra erhvervslivet, hvor medarbejdere har indberettet forkert og fået godkendt deres kørselsafregning af chefen, men så brokker bogholderiet sig bagefter. Eller fra sportsverdenen hvor dommere har fusket med deres kørselsafregning.

Alle der skal rapportere kørsel for at få kørselsafregning, ved hvor tidskrævende det er, og hvor tit man glemmer det. Nogle er så heldige at have en app til kørselsafregning, andre har sirlige excel ark, som de indtaster i, få benytter sig stadig af en bog. U asnet metode skal der opfordres til at udføre dette korrekt.

Jeg har dog en ide til kørselsafregning, som jeg ikke lige deler her. Det ville være at kaste mit måske fremtidige levebrød ud af vinduet. Men jeg vil egentlige gerne bruge lidt hjælp. For at komme vider med min ide til hvordan du nemt kan registrere de kilometre du kører har jeg brug for at komme i kontakt med en IT kyndig mand eller kvinde. Jeg ved nemlig ikke helt selv hvor jeg skal henvende mig for at finde den slags. Det skal være uforpligtende, så vil jeg lufte ideen og se hvad det vil koste at bygge en genial forretning på kørselsafregning op.

Imellem tiden vil jeg opsummere. Snyd ikke med din kørselsafregning, der giver bagslag, prøv bare at google det. Hvis du er en af dem der skal rapportere kørsel, så finde den absolut nemmeste metode og hold dig til den indtil min forretning kommer op og køre.