Kopi møbler – få det klassiske design til en fantastisk pris

Det store spørgsmål har altid været, er kopi møbler lige så gode som de originale? Og ja, det er muligt at finde møbler, som er lavet af gode kvalitetsmateriale, og som holder en høj standard.

I Danmark er det ikke lovligt at sælge kopi møbler, da man ifølge ophavsretten først må bruge originale mål og tegninger 70 år efter designerens død. Det har nogle virksomheder undgået ved at sælge kopi møbler fra andre EU land, som for eksempel England. Her gælder ophavsretten kun i 25 år, og så længe det er indenfor Europas grænser, gælder reglen om varernes frie bevægelighed indenfor EU. Dette gælder dog kun, hvis man handler privat, da EU-reglerne her overtrumfer de danske ophavsretsregler, og man kan derfor roligt bestille møbler fra England.

Når man ser på kvaliteterne af kopi møbler, er det meget vekslende, men der findes virksomheder, som virkelig levere flotte klassiske replika møbler. Her er kvaliteten virkelig god, og der er kræset for detaljerne. Specielt en virksomhed som Voga.com leverer en fantastisk kvalitet og har et stort udvalg i både møbler, lamper og lignende.

Voga.com er en dansk virksomhed, der ligger i England, men alt på deres hjemmeside er på dansk. De sætter en ære i at levere kvalitets kopi møbler, hvorfor de også kvalitetstjekker alle deres produkter, inden de sender dem af sted. Her er der virkelig tale om en virksomhed der, selvom det er kopi møbler, insisterer på, at kunden skal have det bedst mulige produkt.

På deres hjemmeside kan man desuden finde en detaljeret oversigt over, hvilke materialer de anvender til de forskellige møbler. De bruger samme eksklusive kvaliteter, som der anvendes til de originale møbler, hvorfor man få den fulde oplevelse af kvalitet. Er man i tvivl, er det muligt at få tilsendt en prøve af den type læder, man ønsker, inden man bestiller sit møbel.

Voga.com er desuden meget anvendt af flere kendte danske ansigter, som alle er meget begejstret for deres kopi møbler. De er alle enige i, at man få det klassiske design og gode kvalitet til en fantastisk pris.

Alle hjem vil have godt af de klassiske designmøbler, som tilfører hjemmet varme og design på samme tid. Tænk at sidde og drikke en kop the i Arne Jacobsens Svanen eller opleve det bløde lys fra en af den mange PH lamper, når man sidder rundt om middagsbordet.

Er man i tvivl om regler eller kvaliteter, så kan man altid spørge virksomheden, og de vil kunne give den rette vejledning, inden man bestiller sine kopi møbler.

2 kommentarer


  1. Jeg var slet ikke klar over alle de forskellige regler, der er om kopi møbler. Jeg har længe overvejet, at jeg gerne ville have en kopi af Svanen, så nu vil jeg kigge hos Voga. Måske jeg endelig kan få opfyldt mit ønske om en flot stol til stuen.

  2. Jeg vil anbefale alle at købe kopi møbler, da man få meget mere for sin penge. Jeg har flere kopi møbler i min stue, og der er ingen, som har spurgt, om det var kopi møbler. Det er ikke til at se på dem, og kvaliteten er rigtig god!

Der er lukket for at kunne kommentere.