Kontorrengøring i København? Få tips og tricks her

Mange virksomheder i København har svært ved at holde ordentlig rent på deres kontorer og mødelokaler. Og det skyldes blandet andet det faktum, at mange virksomheder rent faktisk gør rent på den forkerte måde. Her får du tips og metoderne, det professionelle rengøringsfirma Hebo Rengøring benytter sig af, når de klarer opgaven for virksomheder af alle typer rundt om i København.

Mange tror, at kontorrengøring i København er klaret ved at svinge støvsugeren og tørre bordene af. Men det kræver langt mere, hvis man vil have et dejlig rent og skinnene mødelokale, hvor gæster og kunder virkelig føler sig tilpas. Hebo Rengøring har over 25 års erfaring med kontorrengøring i København, og de har ofte oplevet, at virksomheder ringer til dem, når de vil have professionel rengøring. Du kan læse mere om Hebo Rengøring og deres tilbud om kontorrengøring i København her.

Her deler de ud af nogle af deres effektiv råd.

 

Vægge og kamme vaskes nedefra og op

Noget af det, der ofte bliver overset er væggene – og når de endelig opdages, rengøres de ofte forkert. Den rette metode til at rengøre vægge og kamme er, at man ”vasker nedad”. På den måde undgår man, at vandet løber på kammene. Kontorrengøring i København overser ofte væggene, hvorfor den hvide farve med tiden bliver gullig. Det er også vigtigt at have den helt rigtige blanding af vand og rengøringsmiddel, hvis man vil fjerne alt skidtet. En blanding af 2 dl. Vand, 2 dl. Eddike og 1 dl. Vaskemiddel plejer at være en god kombination.

 

Gulvet skal vaskes med vand og rengøringsmiddel – ikke knofedt

Der er rigtig mange, der tror, at man bare skal skrubbe hårdt for at fjerne skidtet fra gulvet. Men det er helt forkert. Man risikerer at ødelægge gulvet, hvis man lægger for mange kræfter i det. Man skal til gengæld være opmærksom på, at den rette blanding af vand og rengøringsmiddel gør hele processen let som en leg. Det anbefales, at kontorrengøring i København varetages af professionelle, der har meget erfaring i branchen.

 

Gardiner, møbler og lamper kræver det rette udstyr

Gardiner, møbler og lamper kræver et helt specielt udstyr for at blive rengjort rigtigt uden, at man ender med ødelagt inventar. Hvis du er i tvivl om, hvordan det helt præcist skal gøres, kan du altid ringe til Hebo rengøring på 33 11 33 30 eller tjekke deres hjemmeside ud.

 

Brug for professionel hjælp?

Hvis du ikke vil stå for din egen kontorrengøring i København, kan du altid ringe til Hebo Rengøring eller besøge deres hjemmeside her. De ved, hvad de foretager sig og har over 25 års erfaring i branchen.