Køb kvalitets træpiller hos Land og Fritid til en billig pris

Er du en af mange danske, som de seneste år har fået øjnene op for træpiller og ønsker at gøre et godt køb, så skal du bestemt læse videre. Det er nemlig ikke alle slags piller, som er lige gode til opvarmning.

I Danmark finde man flere forskellige forhandlere af træpiller, og ofte kan man både købe dem online og i butikker. Dog skal man være opmærksom på, hvor produktet kommer fra, så man er sikkert på, at det er den rigtige høje kvalitet. Herhjemme er Land og Fritid kendt for altid at levere træpiller af høj kvalitet, og de køber produktet hos DLG, som er Danmarks førende importør af netop dette produkt. Begge parter har fokus på kvalitet, og man kan derfor være sikker på, at pillerne altid har den højeste standard.

Mange ved det ikke, men Danmark importerer årligt en kæmpe mængde træpiller, som hvert år købes af et stort antal danskere til deres hjem. Herhjemme er priserne på både olie og el steget markant de seneste, hvilket har medført at mange har søgt efter alternativer. Selvom det kræver en lille opstart investering, når man skal have installeret et pillefyr, så kan man hurtigt se forskellen på de efterfølgende varmeregninger.

2 kommentarer


  1. Jeg er ny i verdenen med træpiller, og indtil videre har jeg altid købt dem i butikken, men det kunne godt være, at man skulle prøve at bestille dem online. Interessant at læse var dog også, at kvaliteten åbenbart kan veksle en hel del, så for fremtiden vil jeg bestemt tjekke mærket, inden jeg bestiller.

  2. Land og Fritid har altid været mit fortrukne sted, når der skulle købes træpiller. Her ved jeg altid, at jeg får den bedste kvalitet til en god pris. Selvom det er billigt at fyre med træpiller, så behøves man jo ikke betale mere end højest nødvendig for dem – det er jo også med til at holde varmeprisen nede.

Der er lukket for at kunne kommentere.