Det er sommer, det er sol, og det er kjoletid

Sommeren banker på døren, og du vil gerne være med på moden. Er det ikke helt ved siden, af, har du alle grunde til at læse videre her, for det er sommer, og der bliver masser af solskin og kjoletid, så gør dig klar til det hele.

Når sommeren kommer

Hvis du gerne vil have kjoler, der passer til moden i sommerfarver, er der nogle ting, der er vigtige at vide. Der er i år mange tendenser inden for sommerens mode, specielt når det gælder kjolevalg.

De helt hippe modefarver er helt klart pastel- og pangfarverne, hvor det blandt andet er neonfarverne, der virkelig har oplevet en opblomstring. Det er blandt andet orange, blå, grøn og gul, som de mest markante af neonfarverne.

Er det pastelfarverne, du er til, er det den sarte gule, den fine lyserøde eller den mere mintgrønne, du skal vælge. Der er flere nuancer af pastelfarverne, så bare giv dig god tid og find så den helt rigtige kjole i pastelfarver, og du finder en fin sommerkjole.

Sommeren kommer, og det gør den hvert år, vælg en af de ovenstående farver og vær sikker på at du i 2012 har en af de sikre vindere, når det gælder modefarverne.

Sommer og lette kjoler

Stilen i årest sommerkjoler er det minimalistiske krydret med inspiration fra 20’erne, 50’erne og 70’erne. Det er med til at give lette og elegante kjoler, som både kan bruges til hverdag og fest.

En anden af tendenserne er det asymmetriske snit, der også gerne skal være i årets kjoler. Det kan give en bar skulder, en synlig hofte eller lidt bar ryg. Det kan godt fornemmes som værende to modsatrettede tendenser, men ikke desto mindre, er det altså disse tendenser, som sommeren 2012 bringer med sig.

Sommer, sol og kjoler

Det går aldrig af mode at vælge en sommerkjole og bare nyde den gode pasform, de rigtige farver og det helt rigtige snit. Når man først har haft kjolen på en gang, kan det være svært at tage den af igen, fordi man føler sig så godt tilpas i den.