Kender I til den bedste Rengøringsservice på markedet?

Vi skal have ny rengøringsservice på min arbejdsplads på Nordsjælland, og det har jeg fået til opgave at researche på. I den forbindelse, har jeg siddet og brain-stormet med nogle af mine kolleger, for at finde frem til, hvad vi leder efter hos den nye rengøringsservice.

Her er vi nået frem til, at de vigtigste punkter er stabilitet, fleksibilitet og kvalitet.

Stabil, fleksibel rengøringsservice i høj kvalitet

Stabilitet er vigtigt, fordi vi til tider har kaotiske hverdage. Derfor er det essentielt at rengøringsservicen dukker op, samme tid, hver dag, så vi ikke bliver forstyrret i tide og utide, i løbet af arbejdsdagen. Stabilitet sikre samtidig også, at der er gjort rent, når det er aftalt.

Det betyder samtidig meget, at den nye rengøringsservice er fleksible. Vi har nogle kontorområder, der kun bliver brugt den ene halvdel af året, men ikke den anden. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilføje og fjerne dem fra rengøringsplanen, som det passer. Herudover, er vi et relativt stort firma. Det er derfor ikke en sjældenhed, at der bliver afholdt receptioner. Her er det vigtigt, at vi nemt kan få en aftale på plads om rengøring efter receptionen.

Sidst men ikke mindst skal vores rengøringsservice, selvfølgelig, være af høj kvalitet. Det er simpelthen så ulækkert med et toilet, der ikke er ordentlig rengjorte. Og så er det bare lidt lækre, at møde op på et kontor, hvor der ikke ligger skidt og nullermænd i hjørner og kroge. Kvalitet er derfor ikke noget vi er villige til at gå på kompromis med.

Hvad har I god erfaring med?

Ind til videre, har jeg hørt rigtig godt om Renice rengøringsservice. Men jeg vil lige forhøre mig her, inden jeg foretager den endelige beslutning. Jeg har nemlig hørt, at kollektiv viden er hver at lytte til.

Hvad mener I, er der en rengøringsservice I er særligt glade for?