Kenba Travel – en alternativ rejseudbyder med billige priser

Når sommeren nærmer sig, og tankerne om sol og strand melder sig, begynder mange mennesker at overveje, hvor sommerferien skal holdes. Dette faktum er de store rejsebureauer bekendt med, og derfor bliver der hvert år investeret mange penge i markedsføring i foråret. For rejsebureauerne er der nemlig kamp om de rejselystne kunder.

Men der findes også rejsebureauer, der har meldt sig ud af kapløbet i højsæsonen og udelukkende fokuserer på rejser uden for sæson. Et af disse rejseselskaber er Kenba Travel. Kenba Travel tilbyder rejser til en håndfuld nøje udvalgte destinationer i Europa. Disse rejser har alle afgang uden for sæson, hvilket gør, at Kenba Travel kan presse priserne i bund, da efterspørgslen på hoteller og fly er lavere i disse perioder. Denne besparelse kommer i sidste ende kunderne til gode. Som kunde hos Kenba Travel sparer man ikke kun en stor portion penge, man slipper også for stressende, overfyldte lufthavne, og destinationer der er spækket med ivrige turister.

Hvem er Kenba Travel, og hvordan skiller de sig ud fra konkurrenterne?

Kenba Travel er et lavpris rejseselskab med base i Skandinavien. Rækken af destinationer, som bureauet udbyder, er meget skærpet, men til gengæld er Kenba Travel eksperter i de destinationer, som de udbyder.

Modsat de store rejsebureauer bruger Kenba Travel ikke nogen omkostningstunge markedsføringskanaler. Kenba Travel retter deres markedsføring direkte mod den valgte målgruppe, som bedst kan beskrives som kulturinteresserede og aktive danskere, der elsker at rejse og opleve nye kulturer og historiske seværdigheder.

Alle rejser bookes nemt og bekvemt gennem hjemmesiden, da Kenba Travel hverken har valgt at bruge penge på fysiske salgssteder og dyre turisteksperter. Skulle man alligevel have spørgsmål til rejsen, kan man ringe til virksomhedens kundeservice, der altid sidder klar ved telefonen for at hjælpe med booking og kan svare på spørgsmål om destinationerne.

På trods af en smal portefølje af rejsedestinationer har Kenba Travel alligevel noget til en hver smag. Så uanset om man er til sol og strand eller kultur, historie og shopping, har Kenba Travel en rejse, der dækker kundernes behov

Oplevelser til en hver smag

Kenba Travel tilbyder for eksempel rejser til Tyskland og Holland, hvor man får et unikt indblik i den kultur og spændende historie, der omgiver landenes hovedstæder.

Hvis man rejser med Kenba Travel til Tyskland, får man ikke blot muligheden for at opleve Berlin, der er fyldt med historier og muligheder for sightseeing og shopping. Inkluderet i turen er nemlig også en oplevelsesrejse til fem andre tyske byer, hvor man får muligheden for at gå på opdagelse og overnatte. Turen tager de rejsende til Dredsen, Weimar, Eisenach, Halle og Leipzig. Her er der mulighed for rundture, museumsbesøg, shopping og meget mere. Turen starter og slutter i Berlin.

Hvis man vælger at rejse med Kenba Travel til Hollands hovedstad Amsterdam, er der mere fokus på afslapning og velvære.

På turen til Holland har man selvfølgelig mulighed for at komme på sightseeing i hovedstaden og komme på rundture i flere af oplandsbyerne til Amsterdam.

Men formålet med turen er at koble af og nyde tilværelsen på det 4-stjernede hotel. Hotellet, der hedder Vitality Hotel Amsterdam, har bl.a. et lækkert spa tilknyttet, som hotellets gæster frit kan benytte.

Hvis man er mere til sol og strand, kan Kenba Travel også hjælpe med det. Rejsebureauet tilbyder nemlig også rejser til Italien, Grækenland og Tyrkiet.

Her kan man kombinere storbyferie med sol og kolde drinks. Læs meget mere om Kenba Travel forskellige rejsedestinationer og pakkeløsninger på Kenba Travels hjemmeside og blog.