Hold det næste firmaevent på Vejrø!

Er man i gang med at planlægge et firmaevent i den ene eller den anden sammenhæng, men ikke rigtig kan finde det helt rigtige sted, så kan det være man bør kigge på Vejrø. Det er en ø som byder på faciliteter, som kan gøre et firmaevent helt specielt, da der både er gode muligheder for at holde møder og fester, men ligeledes arrangementer. Blandt andet kan man lave nogle godt team building aktiviteter, som kan hjælpe med at ruste firmaets ansatte bedre samme og skabe en stærkere enhed.

Et firmaevent der vil noget

På Vejrø ligger der et luksus hotel, som præsentere muligheden for et godt og behageligt ophold. Hotellet hedder Blæsenborg der har luksus suiter og gode dobbelt værelser. Så hvis man gerne vil forkæle sine medarbejder med et firmaevent, som de vil være længe om at glemme, så er Vejrø det rette sted at gøre det.

Udover god indlogering, så er der også mulighed for at få en gourmet oplevelse på restauranten Skipperly. Det er et rustik køkken, som blandt andet anvender råvarer dyrket på øen. De tilbyder en kulinarisk oplevelse, hvor en knitrende pejs og en smuk havudsigt danner rammen for et hyggeligt måltid.

Sjove aktiviteter for alle

Da man på øen har en smukke omgivelser ude i naturen, så præsentere det også en mulighed for sjove aktiviteter på et firmaevent. Hvis man har en række møder undervejs, så er det muligt at få planlagt aktiviteter ind imellem, således der også bliver lagt tid af til at have det sjovt.

Afhængigt af sæsonen så bliver der blandt andet tilbudt jagt. Der er flere forskellige muligheder såsom vildtjagt af harer og fasaner, rough shooting og klapjagt. Derudover kan man også have det sjovt med lerdueskydning. Dette kan fungere som en form for team building til et firmaevent.

Team building der styrker sammenholdet

Man kan på Vejrø udnytte dens natur, med de muligheder den nu præsentere. For eksempel kan der arrangeres gå/cykel ture omkring øen. Derudover er der også mulighed for at få arrangeret fiskeri, havkajak og en skattejagt mm. Man kan altså skabe et aktivt firmaevent, som skiller sig ud fra hvad man normalt vil gøre.

Vejrø har også nogle gode badestrande, som naturligvis er gode at udnytte om sommeren. Et firmaevent kan altså også blive til afslapning for medarbejderne, som kan nyde det bløde sand og det gode vejr. Ydermere er der, på de blæsende dage, gode forhold til kitesurfing.

Ankom via luft eller vand

For at komme til Vejrø, så kan man både sejle med deres båd, som kommer og henter gæsterne på den nærliggende havn på Lolland der hedder Kragenæs havn. Man kan også efter aftale blive hentet på forskellige lystbådshavne på Sjælland. Derudover er der en landingsbane, som gør det muligt at flyve til øen, hvis man ønsker at ankomme med stil.

Man kan læse mere om mulighederne for et firmaevent på Vejrø Resorts hjemmeside, hvor man også finder deres kontaktoplysninger.