Hold et firmaevent i særklasse på Vejrø Resort

Skal du til at arrangere et firmaevent, men kan ikke rigtig finde det rette sted, så har Vejrø Resort måske din interesse. Vejrø er nemlig en hyggelig lille ø som ligger nord for Lolland. Placeringen gør det til det perfekte sted at afholde et firmaevent, som medarbejderne sent vil glemme. Det kan have stor betydning hvor man holder arrangementet, da det er med til at danne ramme for en produktiv og selvfølelig sjov oplevelse.

Gør medarbejderne glade

Hvis man afholder et firmaevent, så er det vigtigt at medarbejderne har det godt. Hvis man kan holde et arrangement, som de finder spændene og inspirerende, så vil det naturligvis reflektere godt på virksomheden. Det kan dermed være med til at øge medarbejdertilfredsheden, hvilket aldrig må undervurderes. Glade ansatte er også mere produktive ansatte. Derudover er der større chance for at de bliver hængende i virksomheden, da de finder det mindre attraktiv at skifte arbejdsplads. Kort sagt, så kan det betale sig gøre noget ekstra for dem.

 

Faciliteter til alle behov

Vejrø Resort har alle de faciliteter, som man typisk har behov for under et firmaevent. Hvis man ønsker at holde nogle møder, så er det selvfølelig en mulighed. Derudover er der konference lokaler, som har professionelle hjælpemidler tilgængeligt. På den måde har man det nødvendige til at holde nogle inspirerende og givende møder. Deres mødelokaler er af forskellige størrelser, så der er noget til alle typer behov – for store som små selskaber.

 

Masser af mulighed for sjove aktiviteter

Det er selvfølelig også vigtigt, at der er gode muligheder for at have det sjovt. Dette har man bestemt på Vejrø, da der er mulighed for masser af sjove aktiviteter. Hvis man ønsker, så kan de nemlig arrangere nogle sjove og givende teambuilding øvelser. Det er rigtig populært, hvis man ønsker at tømre medarbejderne tættere sammen. Det kan også være med til at styrke samarbejdet på arbejdspladsen, hvilket er en betydningsfuld faktor for de fleste virksomheder. Derudover er det også med til at styrke det sociale, hvilket bestemt ikke må undervurderes. Hvis man som kollegaer har det sjovt sammen uden for arbejdsrelaterede aktiviteter, så vil man også have det sjovere under arbejdet.

 

Hold en sjov fest

Der er selvfølelig også mulighed for at holde en sjov fest, hvilket kan have ligeså stor en effekt, som med teambuilding. Det er et velkendt fænomen, at danskere hurtigt kommer tættere på hinanden over en øl eller lign. Derudover er det uden tvivl en ting, som vil gøre et firmaevent helt specielt. En sjov fest vil være med til at løfte hele opholdet.

 

Afslapning i rolige omgivelser

Udover hotellet så bor der ikke nogen på øen. Dermed er der rigeligt med muligheder for at slappe helt af for medarbejderne og nyde den smukke natur. Der er nemlig smukke badestrande og mulighed for gode gåture, som gør det til et helt unikt sted at være. På den måde slipper man også for storbyernes stress og jag, hvilket kan være med til at inspirere medarbejderne. Det kan være det afgørende i forhold til at holde nogle gode møder, og måske finder man nogle løsninger der ikke er blevet overvejet før.

 

Et firmaevent med overnatning

Vejrø Resort er et luksus hotel, og der er derfor mulighed for at holde det med overnatning. Man kan enten bo på en af deres dobbeltværelser, ferieboliger eller gæstehuse. Alle værelserne er behageligt indrettet, og vil uden tvivl få de deltagende til at føle sig forkælet. Det er den perfekte løsning, hvis man sammen i virksomheden skal fordybe sig i noget over flere dage.

 

Der er også god mad

Deres Restaurant Skipperly sørger for at der bliver serveret lækker mad, så de deltagende ikke skal gå sultne i seng. Det er et rustikt køkken som fokuserer på gode og lokale råvare. Derfor kalder de da også deres madkoncept for ”fra mark til mund”. En god madoplevelse er prikken over i for et godt firmavent. Man skal i bund og grund se det ligesom en ferie. Hvis ikke maden er god, så er der bare noget der mangler.

 

Kontakt Vejrø Resort

Hvis dette indlæg har skabt en interesse, så kontakt Vejrø Resort. De vil fortælle dig hvordan og hvorledes det hele kan foregå, og vil selvfølgelig høre efter jeres ønsker og behov. Så hvis du ønsker at afholde et firmaevent, som vil blive snakket længe om på arbejdspladsen, så tag kontakt til dem. De kan selvfølelig også svare på eventuelle spørgsmål ellers kan du læse mere på deres hjemmeside.