Er den helt gal med tænderne? Så kontakt en tandlægevagt

Hvis man passer godt på sine tænder, børster dem morgen og aften og selvfølelig husker at bruge tandtråd, så kan man undgå eller i hvert fald mindske risikoen for at få brug for en tandlægevagt. Det er selvfølelig ikke en garanti, men risikoen er helt sikker mindre. Tandpine kan nemlig været noget af det værste man kan opleve. For det kan gøre at man fuldstændig mister appetitten og hvis man alligevel prøve at spiser noget, så kan det gå hen og blive en rigtig smertefuld affære – fordi hver bid gør ondt.

Husk det årlige tandlægebesøg

Grunden til at mange ender med at få brug for en tandlægevagt, er at de ikke plejer deres tænder optimalt. Man bør som minimum gå til tandlægen en gang om året – og her er det især for unge mennesker at det halter. Det kan både skyldes dovenskab eller frygt, men ofte bliver pengene prioriteret højere et andet sted. Desværre så er det sådan, at hvis man ikke gør det, så øger man risikoen for at få brug for en tandlægevagt. Dette kan i sidste ende gå hen og blive meget dyre, hvis man finder en alvorlig tandskade, hvilket man muligvis vil have kunne undgået med noget rettidig omhu.

Tandskader ved uheld

Der er selvfølelig også andre situationer hvor man kan få brug for en tandlægevagt, som er svære at gardere sig imod – uanset hvor godt man passer på sine tænder. Hvis man f.eks. styrter på sin cykel og får skadet sit gebis, så har man nok brug for akut hjælp. Den bedste og eneste måde man dække sig selv overfor det, er gennem forsikring. Det kan nemlig blive en rigtig dyr fornøjelse, ligesom når man mister eller får skadet noget andet.

Få hurtig hjælp af en tandlægevagt

Det er i hvert fald en god ide at have en tandlægevagt klar på telefonen, hvis det nu skulle blive akut. Så kan de hjælpe hurtigt og få ordnet det der nu skal ordnes. Det kan nemlig ske når som helst og smerterne er ofte nogle man gerne vil slippe af med hurtigst muligt.

Bor man i København, så kan Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt hjælpe. De står klar med akut hjælp, så smerterne kan blive fjernet. Deres professionelle tandlæger står også klar på deres vagt telefon til at svare på eventuelle spørgsmål. Tandsmerter er aldrig sjove, men man kan mindske risikoen ved at forebygge det. I sidste ende kan det ikke betale sig at være doven eller spare pengene.