Har du hørt om en pantsætning af designermøbler?

Skal hele hjemmet ryddes og sorteres i det nye år? Har du og din partner besluttet jer for at det er nu? De fleste danskere går i gang med den helt store sortering af gamle ting i hjemmet i det nye år, da man så kan få plads til nye ting. Nogen har dog bare alt for meget liggende, som de ønsker at få væk. Det kan især betale sig at ryddet ud, hvis man har mange ting i kælderen, da det ikke har godt af det.

Det kan dog være svært at komme af med alle de gamle møbler, især hvis mange har værdi eller indebærer minder. Minderne er især sværest, da ingen ønsker at smide dem ud. Det kan dog også være helt tåbeligt at smide designermøbler ud, hvis man kan få penge for dem. De fleste ønsker dog ikke at sælge dem på nettet, da de ikke finder det betryggende!

Tænker du at få solgt dine designermøbler på loppemarkedet?

Når man går i gang med den helt store sortering, så kan man pludselig ende op med en masse ting, som faktisk ikke fejler noget som helst. Dette gælder især designermøbler, da man altid er meget skånsom med dem. Man kan derfor få penge for dem, som man kan gøre over et loppemarked. Mange finder det dog ikke behageligt at sætte priser for sine gamle ting, da man ikke ved, hvor meget man kan tage for det. Hvis man sætter priserne for højt op, så køber ingen det og hvis de bliver for lave, så tjener man ikke rigtig noget på det. Det kan af den grund være svært at finde hoved og hale i det hele.

Nogen finder det også yderst besværligt at skulle få en stand på et loppemarked, få kørt de store designermøbler ud og så stå der en hel dag. Det kræver meget af sin tid, som ikke alle har. Der findes heldigvis andre metoder!

Har du hørt om en pantsætning af designermøbler?

Hvis du ikke har hørt om en pantsætning af designermøbler, så kan du stadig nå det! Det er blevet meget populært at anvende denne service, da den er så genial! Man skal ikke gøre andet end at sidde derhjemme på computeren og sende billeder ind af de designermøbler, som man ønsker at sælge. Så vil de professionelle vurdere det og så sende et tilbud. Og tilbuddet er overraskende højt for mange! Så man kan faktisk tjene gode penge på denne måde uden at løfte en finger!