Har du brug for behandling af stress?

Har du brug for behandling af stress?

Har du, eller en af dine nærmeste, stress? Så er det vigtigt at få behandling hurtigt!

Stress kan have store konsekvenser, hvis man ikke får det behandlet hurtigt. Sørger du for at få behandling i tide, kan du hurtigere komme tilbage til en normal hverdag.

Når du skal finde en psykolog til at behandle dig for stress, er det derfor også vigtig, at du finder en, der har dokumenteret erfaring og viden inden for området.

Få behandlet din stress hos Grow People

Bor du i København kan Grow People v/ Pernille Rasmussen anbefales. Hos Grow People er de alle erhvervspsykologer med speciale i stress. Klinikken er startet af Pernille Rasmussen, der er specialist i behandling af stress, og hvordan du opnår en større trivsel i hverdagen.

Pernille Rasmussen har udviklet en effektiv, evidensbaseret metode til behandling af stress, der bygger på den viden og erfaring hun har opbygget siden 2006.

Grow People hjælper både private og virksomheder

Grow People behandler privatpersoner, men hjælper også offentlige- og private virksomheder med at forebygge stress hos medarbejderne.

Hvad end dit behov er, kan Grow People hjælpe dig. Ønsker du at Grow People afholder et kursus, foredrag eller en workshop på din arbejdsplads, for at undgå stress blandt medarbejderne i fremtiden, er der god mulighed for det.

Arbejder du med HR kan Grow People tilbyde dig et kursus, der gør dig i stand til at forebygge stress blandt dine medarbejder på arbejdspladsen.

Grow People ligger i hjertet i København, og der er ingen ventetid på en behandling af stress hos dem. Kontakt dem på telefonnummer 2611 5021 eller læs mere om deres behandling af stress her!