Forkølelse og hævede ben – min forbandelse når jeg flyver

Forkølelse og hævede ben er altid noget, der for mig, følger med på ferie. Det lyder måske mærkeligt, men bare jeg skal flyve en kort tur, så er jeg mærket af det bagefter. Det er åbenbart mit lod her i livet, at starte ud med at have grimme ben og snotnæse, når jeg skal på ferie.
Alle kender til at få hævede ben, når de skal flyve lange ture, men mit problem er, at mine ben hæver på selv korte ture, som for eksempel til London eller Barcelona. Når vi lander, så har jeg nærmest lår i mine sko. Dernæst kommer så, at jeg ikke er så god til aircondition, så jeg når også lige at blive lidt forkølet på flyet – specielt hvis det er sommer. Det med at gå fra varme til kulde kan min krop ikke rigtig håndtere, og siger derfor tak med en forkølelse.

Det er aldrig sjovt at starte ferien med forkølelse, men som regel går det over efter et par dage, så jeg kan nyde resten af ferien. Det samme gælder for mine hævede ben, de ligner normalt sig selv igen efter en dage eller to, men de kan godt være ømme i længere tid.

Sidste år var jeg i London på en kort juletur, så jeg var kun af sted i fire dage. Selvfølgelig skulle det ikke være anderledes denne gang, så jeg vaklede af flyet med hævede ben og ganske rigtigt, så kom forkølelsen dagen efter. Turen skulle ikke gå til spilde med at ligge i sengen, så jeg fik gang i benene og fik også købt nogle halspastiller.

Det hjalp heldigvis at gå rundt, så mine ben var ikke nær så hævet, da vi kom tilbage til hotellet. Desværre kunne man ikke sige det samme om min forkølelse, som blev ved i en uges tid efter jeg var kommet hjem. Heldigvis var det stadig en fantastisk tur!

Én kommentar


  1. Jeg kender alt til hævede ben, specielt efter en flyvetur. Kender du Aesculaforce Forte? Det er rigtig godt mod hævede ben, har selv brugt det flere gange. Måske det også kan hjælpe dig. .

Der er lukket for at kunne kommentere.