Guldsmed Dirks er eksperter i vielsesringe

I København ligger Guldsmed Dirks. Guldsmed Dirks har to smykkebutikker; en i Rødovre og en på Frederiksberg. Det, der kendetegner begge butikker samt det overordnede koncept, er høj kvalitet. Kvalitet i både smykkerne og tilhørende materialer samt i den høje kundeservice. Det har altid været et stort fokus at kunne tilbyde den rette vejledning til kunderne, og det kræver medarbejdere med indgående viden samt forståelse for den gode kundeoplevelse. Og netop det kan du altid forvente, når du besøger guldsmeden i København. Selvom der gennem årene har været fokus på at kunne tilbyde smykker i rigtig god kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser, er det aldrig sket på bekostning af servicen.

Hvis du tager en rundtur på Guldsmed Dirks hjemmeside, vil du hurtigt opdage det store sortiment, der venter dig. Der er eksterne brands, som elegant fanger tidens tendenser, og så er der alle Dirks’ egne serier, som går under Dirks By Hellegerd. Få rig med inspiration, hvis du leder efter et nyt smykke – hvad end du er på udkig efter et diamantsmykke, et hjertesmykke, et herresmykke, en vielses- eller forlovelsesring eller noget andet.

Håndlavede vielsesringe, der er skræddersyede til jer

Guldsmed Dirks skiller sig ud fra konkurrenterne, ved at de selv håndlaver egne smykkeserier, som tydeligt afspejler den indgående forståelse for godt håndværk. Det indebærer også, at de håndlaver vielsesringe og forlovelsesringe, hvilket de efterhånden er blevet eksperter i.

Smykkeforretningen har mange år bag sig, hvorfor erfaringen kun er blevet forstærket med årene. Og vielsesringe mestrer de altså til UG nu. Hos Guldsmed Dirks kan I som par booke en uforpligtende og gratis tid, hvor I kan snakke vielsesringe med en specialist. Her har I mulighed for at komme med jeres input til design og materialer. Specialisten kan guide jer, komme med idéer til design og få jer på rette vej i forhold til, hvad der er muligt og ikke muligt. Det vigtigste er, at I føler jer i trygge hænder og forhåbentligt bliver klogere på, hvordan jeres drømmering ser ud. Få inspiration til jeres vielsesringe her.

Du kan finde Guldsmed Dirks på følgende adresser, og du kan selvfølgelig også finde dem på web:

Frederiksberg
Gammel Kongevej 168
1850 Frederiksberg C

Rødovre
Rødovre Centrum 57
2610 Rødovre