Flyttefirma København – Er der noget som de ikke kan flytte?

Jeg skulle for nyligt have flyttet en stor stenskulptur som er meget gammel, skrøbelig og utrolig tung. Jeg ringede rundt til adskillige flyttefirmaer i København, men der var ikke nogen som ville tage ansvar for det, eller også regnede de bare ikke med at de kunne løfte den.

Mine muligheder var næsten udtømt da jeg ringede til flyttefirma København. Jeg havde sat den til sidst på liste da jeg ikke syntes at navnet lød lovende, men da mine muligheder ellers var udtømte havde jeg jo ikke noget valg.

De tog imod opgaven uden tøven, de kunne blot ikke give mig en pris før end at de havde set med egne øjne hvad det handlede om, hvilket man jo i grunden godt kan forstå. Så de kom, de så og de flyttede den så let som var det det en fjer. Nej måske ikke, men de var virkelig professionelle.

Alt dette har naturligvis resulteret i at jeg nu har et yndlings flyttefirma i København. Prisen på flytningen var ikke engang særlig høj, det store besvær taget i betragtning.  Så lad dette være en lektie. Man skal ikke lade sig påvirke at noget så ligegyldigt som et navn.

2 kommentarer


  1. Jeg kender godt flyttefirma København. Jeg har aldrig selv været ude for sådan en kompliceret flytning, men jeg har altid været tilfreds med dem.

  2. Der er ganske vidst en vigtig pointe her. Hvad enten det handler om flyttefirmaer i København, eller noget helt andet, så er det utrolig vigtigt ikke at være forudindtaget.

Der er lukket for at kunne kommentere.