Firmafest – Jeg skal til julefrokost i midten af februar måned

Jeg skal snart til min første firmafest på mit nye arbejde, og jeg glæder mig helt vildt meget. Firmafesten er i anledning af vores julefrokost, som vi ikke havde tid til at holde i december, hvorfor vi nu holder den om en lille måneds tid.

Det er måske lidt underligt at holde julefrokost midt i februar, men tjo hvorfor ikke. December måned er altid proppet med forskellige events, så hvorfor ikke holde sådan en firmafest, når alle har tid og mulighed for at deltage.

Vores julefrokost skal nok blive rigtig sjov, selvom jeg ikke helt ved, hvad der helt præcist skal foregå. Jeg tror dog ikke, at det bliver særlig julet, men det er jo heller ikke helt det, der er meningen. I princippet handler det jo bare om at holde en super god firmafest, og anledningen er jo sådan set irrelevant, men i dette tilfælde er anledningen altså en julefrokost.

Jeg har som sagt aldrig været til en firmafest med denne arbejdsplads før, men jeg er overbevist om, at det nok skal blive rigtig sjovt og festligt. Mine kollegaer er nemlig alle sammen utroligt søde, og vi har det rigtig sjovt sammen.

Jeg har da også rigtig gode erfaringer med de julefrokoster, jeg tidligere har været til med mine tidligere arbejdspladser. Det handler jo bare i bund og grund om at have det sjovt og lære sine kollegaer at kende uden for arbejdspladsen. Nu behøver sådan en fest jo heller ikke at koste alverden, men jeg synes, at det er et godt tiltag, når arbejdspladsen gør noget særligt ud af festen og de omgivelser, der danner rammen om festen.

Jeg har aldrig helt forstået de mennesker, som ikke gider at deltage i firmafester, julefrokoster etc., for det er altså virkelig en god måde at lære hinanden at kende på. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget.

2 kommentarer


  1. Jeg er helt enig i, at en julefrokost og andre firmafester er glimrende tiltag til at få medarbejderne til at mødes uden for arbejdstiden og lære hinanden bedre at kende, og det er ærgerligt, at der altid er nogle, der ikke dukker op og støtter disse arrangementer.

  2. Lyder sjovt. Jeg håber, du havde en rigtig god firmafest – og at alle mødte op! 😉

Der er lukket for at kunne kommentere.