Facility service inkl. Erhvervs- og kontorrengøring

En del af et sundt kontormiljø er rene og sunde omgivelser på arbejdspladsen. Det er altid positivt at komme på arbejde og se, at der er blevet gjort grundigt rent af professionel rengøring. Desværre

Det er desværre ikke altid lige let at finde god og pålidelig kontorrengøring, men hvis man ved, hvor man skal gå hen, så er det dog stadig muligt.

Årtiers erfaring inden for rengøring

Bl.a. kan man få en god rengøringsaftale gennem en global servicevirksomhed, der har eksisteret i mere end 40. Kontorrengøring og erhvervsrengøring er blot nogle af de områder, som kan man få hjælp inden for, og faktisk er facility service generelt et af ekspertiseområderne.

Det hele startede med mad, hvor den globale virksomhed i dag har kantineordninger i hele landet og rundt omkring i hele verden. Med stor succes tilbydes også facility service, og som en af serviceaftalerne under facility service, kan man i dag også få utrolig kompetent og professionel kontor- industri- og erhvervsrengøring virksomhedens professionelle rengøringshold.

En miljøbevidst virksomhed

Virksomheden er meget bevidst omkring miljøet, og benytter man dem som partnere til facility service, kan man forvente at bæredygtighed spiller ind på alle områder.

Det er derfor heller ingen undtagelse, når det kommer til kontorrengøring, hvor der kun benyttes svanemærkede rengøringsmidler.

God facility service smitter af på god omtale

De gode resultater inden for facility service, hvor rengøring også kan nævnes under, har gjort, at virksomheden benyttes mere og mere pga. ekspertisen. Derfor kan man støde på det professionelle rengøringsfirma i mere end 800 danske kontor- og industrivirksomheder, hvor der bliver udført rengøring på daglig basis. Der udføres også industrirengøring på produktionsfaciliteter, og man kan forvente at de strengeste sikkerhedskrav samt hygiejnekrav bliver fulgt til punkt og prikke.

Årelang erfaring giver gode resultater

Det er altid et plus at have lang erfaring, når det kommer til facility service og rengøring. Man vil altid have lettere ved at tilgå de forskellige opgaver på en mere professionel vis, og man kan også forvente at en så erfaren facility service virksomhed altid har den rette kapacitet og det rette udstyr til rådighed. Man kan derfor få udført nærmest alle tænkelige rengøringsopgaver, om det så skal være store eller små opgaver.

Specielt industrirengøring og anden relateret erhvervsrengøring kræver stor ekspertise, og man er derfor nødt til at anvende de nyeste teknikker og have den rette kapacitet, når der skal udføres så krævende rengøringsopgaver, der er underlagt strenge hygiejnekrav. Det er heldigvis noget, der kan lade sig gøre igennem en facility service aftale.

Alle aftaler kan skræddersys, når det kommer til facility service

Alle aftaler inden for facility service, erhvervsrengøring og rengøring generelt kan skræddersys efter kundens ønske. Det er vigtigt for kunden at vide, at aftalen omkring facility service med eller uden rengøring altid kan tilpasses, så det passer den givne situation. Skulle man blive flere eller færre medarbejdere, hvormed man eksempelvis skulle have behov for ekstra rengøring, så kan det tilpasses. Man får ved indgåelsen af aftalen tilknyttet en facility service konsulent, der altid ved, hvilke behov den enkelte kunde har. Samtidigt vil så stærk en partner altid levere de bedste resultater inden for erhvervsrengøring, kontorrengøring og andre rengøringsopgaver – hver gang. Det giver en hvis tryghed, at vide man har en partner, der tager opgaverne seriøst.

Læs mere på hjemmesiden omkring facility service

Facility service dækker over langt mere end rengøring, men man kan altid tage dele af pakken. Måske har man kun behov for kontorrengøring, eller også har man måske også behov for generel ejendomsservice. Alt kan lade sig gøre, og ønsker man eksempelvis noget af den bedste rengøring, der kan fås i landet, så går man ikke galt hos denne facility service virksomhed.