Få et lækkert indspark til receptionen med receptionsmad

Når der skal afholdes reception er der typisk mange andre ting, du gerne vil fokusere på end lige maden. Du skal sørge for at tingene glider, og at arrangementet forløber som det skal. I disse typer af situationer kan det være en stor hjælp med receptionsmad ude fra. Fransk Spisehus er et catering firma, der blandt andet tilbyder receptionsmad. Her kan du få et væld af lækre specialiteter fra det franske køkken, der vil sætte den helt rette stemning til din reception, og sørge for at der bliver serveret mad, som alle kan lide.

Fransk Spisehus tilbyder skræddersyede menuer til et væld af forskellige højtider, så du altid har mulighed for at få en menu, der egner sig til lige præcis det arrangement du skal afholde. Står du i en situation, hvor du skal bruge mad til konfirmation, juleaften, nytårsaften eller andre særlige begivenheder, så kan du på Franske Spisehus’ hjemmeside danne dig et overblik over, hvilken type mad der tilbydes. Her kan du også læse om muligheder for receptionsmad, der kan sætte prikken over i’et til lige præcis dit arrangement.

De stolte kokke hos Fransk Spisehus er alle professionelt uddannet, og leverer på et højt gastronomisk niveau, hver gang de tilbereder eksempelvis receptionsmad. Der er dermed sikret en reception med en buffet, hvor dine gæster får kræset om smagsløgene med de mange unikke smagsoplevelser, som det franske køkken byder på. Det er blandt andet muligt at lave et rent fiskebord, hvor der vil være et væld af lækre retter, hvor hovedrollen spilles af fisk og skaldyr. Der er ligeledes gode muligheder for at vælge mellem et stort udvalg af kødretter og lækkert tilbehør. Når du bestiller receptionsmad skal du minimum vælge mellem 5 af de mange retter – men gerne flere.