Få hjælp ved dødsfald af Begravelses Service

Det er aldrig rart at miste sine kære – men lige meget hvor meget vi ønsker det, er døden en uundgåelig ting.  Der er få ting, som kan lette på sorgen over et tab af en pårørende. Samvær med venner og familie er en af de ting, som kan gøre det nemmere at komme igennem. Det sidste, man ønsker i forbindelse med et dødsfald, er for mange komplikationer ved det efterfølgende forløb. For cirka en uges tid efter et dødsfald, finder en bisættelse eller begravelse ofte sted. Her er det så vigtigt at finde en ordentlig bedemand, som kan bidrage til at komme igennem sorgen, uden at skulle tænke for meget over forløbet med begravelse eller bisættelse.

Hos Begravelses Service kan de varetage mange af de opgaver, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse. Har man ikke lige et mentalt overskud, kan de hos Begravelses Service for eksempel sørge for at kontakte præst og kirke, planlægge selve begravelsen, tilrettelægge og håndtere alle dokumenter til alle offentlige myndigheder, ansøge om økonomisk støtte, dødsannoncer og lignende.
Begravelses Service sælger også kister, urner og andre begravelsesartikler, så man kun skal henvende sig et sted. Begravelses Service har desuden et samarbejde med et gartneri, som kan sørge for smukke kistedekorationer efter ønske.

Begravelses Service hjælper med det hele

SpecieltBegravelses Service når det omhandler juridiske problemstillinger, som hurtigt kan blive meget uoverskuelige, kan Begravelses Service hjælpe de pårørende. Ting så som afmelding af medielicens, telefon, forbrugsmålere og indberetning af forbrug er alt sammen noget, som Begravelses Service kan hjælpe med. Desuden sørger Begravelses Service for, allerede efter første møde, at kontakte skifteretten og generelt er der mange ting, som Begravelses Service kan hjælpe til med i forbindelse med dødsboet. Begravelses Service har stor erfaring med at rydde dødsboer, og sammen med deres samarbejdspartnere varetager de en lang række opgaver som for eksempel rydning, bortskaffelse, restaurering og rengøring. Den samarbejdsparter, som Begravelses Service anvender, har et godt forhold til anerkendte auktionshuse, og kan derfor sikre en valid vurdering af genstande, som man ønsker solgt. Derudover har Begravelses Service også et samarbejde med Danbolig, så man hurtigt kan få solgt dødsboet, hvis man ønsker det. Alle de forskellige services skal hjælpe de/den pårørende til at fokusere mere på sig selv og sin nærmeste, i stedet for at bruge energi og overskud, der næppe er til stede i denne svære tid, på praktikaliteter og logistik.

Brug Begravelses Service i hele verden

SomBegravelses Service en ekstra service tilbyder Begravelses Service også at hente afdøde danskere i udlandet.  De har nemlig et stort netværk og har erfaring med at kontakte forskellige ambassader for at arrangere transport til Danmark. Begravelses Service har desuden altid en medarbejder med ansvar for udenlandstransport parat i deres døgnservice.
En anden ekstra service, som Begravelses Service tilbyder, er dokumentet/bogen ”Min sidste vilje”. Dokumentet bliver betragtet som den afdødes sidste ønsker i forbindelse med sin egen begravelse. Mange begår den fejl, at de indfører deres sidste ønsker i deres testamente, men testamentet bliver ofte først åbnet, efter mindehøjtiderne har fundet sted. Derfor kan der være mange af den afdødes sidste ønsker, som bliver overset. Nogen ville måske mene, at det kan være lige meget med den afdødes ønsker, da personen ikke er her længere. Det giver dog en støtte til de efterladte, at de ved, at det de gør, stemmer overens med det, som den afdøde ønskede. Derfor anbefales det, at man besøger en af Begravelses Services forretninger, hvor man kan få dokumentet udleveret. Er det ikke en mulighed, kan man også besøge deres hjemmeside, hvor dokumentet ligger og kan blive downloadet. Det bedste ved det hele er, at dokumentet selvfølgelig er gratis, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at udfylde et dokument og derefter opbevare det sammen med sine personlige dokumenter.
Man kan læse meget mere om ”Min sidste vilje”, Begravelses Service og deres mange services på deres hjemmeside eller på deres blog.